Καίτη Γαρμπή: Έλαμψε με την εμφάνιση της στο House of Fame

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε τηλεοπτικό Ιανο μεταμορφώνεται με το εξαιρετικό πρωτο του live το House of Fame. Ενώ όλη την βδομάδα τα επεισόδια που δείχνει το κανάλι είναι ένα συνοθύλευμα της κακιάς ώρας όπου το στοιχείο του reality και της κλειδαρότρυπας υπερισχύει της μουσικής πλευράς του παιχνιδιού, στο πρωτο live της Παρασκευής μετατράπηκε σε ένα τηλεοπτικό υπερθέαμα που θύμισε τις παλιές καλες εποχές του fame story χωρίς όμως να το αντιγράφει.

Η κριτική επιτροπή σοβαρότατη και έμπειρη και καλά διαβασμένη όσο αφορά τις καλλιτεχνικές δυνατότητες των παιχτών. Καιτη Γαρμπή, Γιάννης Πλούταρχος και Φοιβος κρατήθηκαν στο ύψος τους και δεν έβαλαν νερό στο κρασί τους για χάρη του reality.

Όσο αφορά την οργάνωση και το Θέαμα το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό για τα δεδομένα της εποχής και της ελληνικής τηλεόρασης.

Επειδή βέβαια στην χώρα αυτή και ειδικά στην τηλεόραση το καλό κρατάει συνήθως λίγο ας μην βιαζόμαστε….

Υ.Γ. Η επιτυχία του live είναι αποτελέσματα της πολύ καλής δουλειάς που κάνουν οι καθηγητές και ο Πανος Μεταξόπουλος που διευθύνει την ακαδημία. Αρκεί βέβαια να το καταλάβει και το κανάλι και να τους χαλάει την καλή δουλειά με τις χαμηλής αισθητικής, reality παρεμβάσεις του στο παιχνίδι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ