Το ΕΛΙΑΜΕΠ «προειδοποιεί» για τουρκική εισβολή και σφαγή, στέλνοντας τον Μητσοτάκη στο ειδικό δικαστήριο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκική εισβολή στο Καστελόριζο στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, σφαγή ελλήνων και αιχμαλωσία των κατοίκων σε στρατόπεδα συγκέντρωσης!
Η ομιλία του Θάνου Βερέμη, του ΕΛΙΑΜΕΠ, δεν είναι μόνο μία επιχείρηση τρομοκρατίας των ελλήνων. Κυρίως είναι ένα μήνυμα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που ουσιαστικά τον στέλνει κατηγορούμενο σε ειδικό δικαστήριο.

Οι αδιανόητες δηλώσεις από τον Θάνο Βερέμη του ΕΛΙΑΜΕΠ, που ξεπέρασε κάθε όριο ενδοτισμού, μπορεί να μην απέχουν από την πραγματικότητα. Δηλώσεις που όμως είναι σαφές ότι έγιναν στο πλαίσιο της προσπάθειας των γνωστών κύκλων να τρομάξουν τον ελληνικό λαό και να τον σύρουν σε αποδοχή ατιμωτικών συμφωνιών.

Ο κ. καθηγητής δεν δίστασε να προβλέψει, δημοσίως, ότι στο άμεσο μέλλον η Τουρκία θα επιτεθεί και όχι μόνο θα καταλάβει ελληνικά νησιά-και συγκεκριμένα το Καστελλόριζο-, αλλά θα βάλει και σε στρατόπεδα συγκέντρωσης τους κατοίκους του! Διευκρίνισε μάλιστα ότι μιλάμε για το «άμεσο μέλλον» και όχι κάποια μελλοντική εξέλιξη.

Το κύριο σημείο όμως στις δηλώσεις Βερέμη είναι ότι προαναγγέλλει αιματηρή εισβολή χιλιάδων τούρκων στρατιωτών στο Καστελόριζο, σφαγή και αιχμαλωσία των κατοίκων σε ειδικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, ακριβώς επειδή η ΕΕ δεν έχει επιβάλει κυρώσεις κατά της Τουρκίας!

Η απώλεια κυρώσεων δηλαδή, είναι η αιτία της επερχόμενης τουρκικής εισβολής. Η αναφορά αυτή πραγματικά συνιστά κατηγορία κατά του πρωθυπουργού για εσχάτη προδοσία. Διότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός είναι αυτός που έχει δηλώσει προς κάθε κατεύθυνση, ότι η κύρωση δεν είναι αυτοσκοπός, ενώ γερμανικά μέσα αποκάλυψαν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ήθελε κυρώσεις κατά της Τουρκίας.

Ο Βερέμης στην ουσία επιβεβαιώνει αυτό που έχουμε αποκαλύψει εδώ: Οι Τούρκοι ετοιμάζουν διευρυμένη στρατιωτική επιχείρηση κατά της Ελλάδας και εμείς κοιμόμαστε

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε εάν κάποιος από την κυβέρνηση θα απαντήσει στον Θάνο Βερέμη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ