Ούτε ζωγραφιστό δεν θέλει να βλέπει η Μενδώνη τον Γιατρομανωλάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πρώτος ανοιχτά γκέι υφυπουργός είναι ο Νίκος Γιατρομανωλάκης (φωτό), και προς τούτο επαινέθηκε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη χθες στο Κοινοβούλιο. Εκτός από γκέι, όμως, ο κύριος Γιατρομανωλάκης είναι και κάτι άλλο: μη συνεργάσιμος. Οι πληροφορίες μου από την Μπουμπουλίνας, όπου και η έδρα του υπουργείου Πολιτισμού, είναι συγκεκριμένες: Η Λίνα Μενδώνη βγάζει αναφυλαξία μαζί του. Οι σχέσεις τους είναι χείριστες. Αντε τώρα να ταιριάξει ο ύστερος με τον σύγχρονο -μην πω υπερσύγχρονο- πολιτισμό.

Με την ευκαιρία: Μου λένε ότι η Μενδώνη έχει στα χέρια της ισχυρά χαρτιά και εάν συνεχίσει το παραμύθι Με την προσπάθεια να της χρεώσουν τον Λιγνάδη, μεταξύ των οποίων και ο ίδιος πρωθυπουργός εν απουσία της στην Βουλή, τότε θα τους πάρει και θα τους σηκώσει.

Δεν νομίζω ότι θα τραβήξει σε μάκρος η συνεργασία του κυβερνητικού εκπροσώπου Χρήστου Ταραντίλη με την ομάδα του Μεγάρου Μαξίμου. Χαρακτηρίζεται από όλα τα μέλη της «δυσλειτουργικός» στις συνεργασίες του. Αλλά δεν υπάρχει και μέγιστη ικανοποίηση από την κυρία Πελώνη. Η πρόβλεψή μας: Εως το καλοκαίρι, ο κύριος Μητσοτάκης θα αναγκαστεί, σε περίπτωση που δεν λυθούν τα προβλήματα, να κοιτάξει προς τον πάγκο. Στο βάθος αυτού υπάρχει μια ασφαλής και σίγουρη επιλογή – δοκιμασμένη. Ονομάζεται Σοφία Ζαχαράκη.

Πληροφορίες από τις έγκυρες πηγές, στην Δημοκρατία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ