Κατέρρευσε ο Μητσοτάκης μόλις διάβασε την ανακοίνωση της Ν.Δ. για τον Κουφοντίνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ν.Δ. είναι κυβέρνηση. Βγάζει ανακοίνωση λίγων γραμμών για να απαντήσει στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την ανάρτηση του σχετικά με τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Δεν μιλάμε δηλαδή για μία ανακοίνωση ρουτίνας, αλλά για απάντηση σε κορυφαίο πολιτικό επίπεδο.
Τι κατάφεραν οι άνθρωποι; Να κάνουν 12 ολόκληρα ορθογραφικά και εκφραστικά λάθη, μέσα σε λίγες γραμμές! Η γυναίκα τραγουδίστρια – ποδοσφαιρίστρια (φωτό) να την είχε γράψει, δεν θα είχε κάνει τόσα λάθη. Οι άνθρωποι διασύρουν την παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Διαβάστε την με τις υπογραμμίσεις:

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διαδήλωναν σήμερα υπερ του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δ.Κουφοντίνα υπό το σύνθημα «όταν οι αντάρτες θα μπαίνουν στην Αθήνα το Σύνταγμα θα λέγεται πλατεία Κουφοντίνα».

Ενας από τους πρώτους νόμους της κυβέρνησής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν να δώσει ειδικά προνόμια στον Δ, Κουφοντίνα. Και σήμερα έρχεται ο κ.Τσίπρας και αντι να ζητήσει από τον καταδικασμένο να διακόψει την απεργία πείνας, καλεί την κυβέρνηση να κάνει δεκτό το αίτημά του να επιλέξει εκείνος την φυλακή στην οποία θα εκτίσει την ποινή του.

Σε ένα Κράτος Δικαίου, ο νόμος ισχύει για όλους, ακόμη και για εκείνους που τους περιφρονούν, δεν δείχνουν ίχνος μεταμέλειας και προσβάλουν τη μνήμη των θυμάτων τους, κάνοντας επιδεικτικά βόλτες στα σημεία που τα δολοφόνησαν. Δεν είναι δυνατόν, όμως, ο Δ.Κουφοντίνας να επιλέξει εκείνος τη φυλακή κράτησης του υπό την απειλή της αυτοχειρίας. Θα μπορούσε να προσφυγει στη Δικαιοσύνη για τη μεταγωγή του, αλλά δεν το κάνει κι εκβιάζει.

Με σεβασμό στο Κράτος Δικαίου και στις ανθρωπιστικές αξίες, παρέχεται στον κατάδικο κάθε δυνατη ιατρική φροντίδα. Προνομική μεταχερίσιη όμως και παραβίαση της έννομης τάξης δεν είναι δυνατόν να ζητείται και μάλιστα από τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ