Πραξικόπημα Μητσοτάκη! Με «εισπρακτική εταιρεία» φιμώνουν το διαδίκτυο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρούμε πολλά περίεργα φαινόμενα στην διασπορά ειδήσεων μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Γεγονός που φυσικά είχαμε πει και πριν από τις εκλογές του 2019 όταν ο ΣυΡιζΑ κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου και μία Λερναία Ύδρα είχε απλωθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που με μία πρωτοφανή μεθόδευση, συγκεκριμένα την τηλεθέαση της συνέντευξης του Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαφάνισε σε μία νύχτα όλες τις αντιμητσοτακικές ιστοσελίδες μέχρι τις εκλογές! Οι αυτόκλητοι διώκτες των Fake News που μάλλον είναι οι δημιουργοί τους!

Μιλάμε για έναν θηριώδη μηχανισμό λογοκρισίας, που το Ολυμπία υπήρξε πρώτος στόχος, με άθλιες συκοφαντίες προκειμένου να μειωθεί η διασπορά των εκατοντάδων χιλιάδων κοινοποιήσω που είχαν τα άρθρα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Όταν για παράδειγμα το Olympia.gr είχε ξεσκεπάσει την ηλίθια θεωρία συνωμοσίας νεοναζί και ψεκασμένων ότι δήθεν οι εβραίοι δεν πεθαίνουν από καρκίνο, με στοιχεία, θεωρία που φυσικά οι αυτόκλητοι λογοκριτές δεν είχαν πάρει μυρουδιά, ξαφνικά ανήρτησαν άρθρο «αποκαλύπτοντας» την θεωρία συνωμοσίας που ήδη είχε καταρρίψει το Ολυμπία!

Και όμως, μέσα στο άρθρο μεταξύ αυτών που διακίνησαν την γελοία θεωρία συνωμοσίας, υπήρχε μέσα και το Olympia.gr! Η ιστοσελίδα δηλαδή που αποκάλυψε την τερατολογία τον αντισημιτών, βαφτίστηκε ως μέρος της «συνωμοσίας»! Ποιο; Το Ολυμπία που κατάφερε να αποκαλύψει ακόμα και τις πηγές του ελληνικού αντισημιτισμού και αντισιωνισμού, και τις σχέσεις τους ακόμα και με τούρκικα συμφέροντα, δίνοντας έτσι καίριο χτύπημα σε μια επικίνδυνη ιδεολογία, που εκτός από ρατσιστική, είναι και βαθύτατα ανθελληνική. Ευθύνεται μάλιστα ακόμα και για εθνικές καταστροφές ή για φυγάδευση εγκληματιών που έβλαψαν τον ελληνισμό.

Σε αυτή τη λογική, η αποκάλυψη του Ντοκουμέντο είναι υψίστης σημασίας για την ίδια την Δημοκρατία. Διαβάστε την ολόκληρη εδώ: Αποκλειστικό: Αυτή είναι η εταιρεία που έχει αναλάβει τη λογοκρισία στο Facebook

ΔΗΜΟΦΙΛΗ