Εθνική τραγωδία: Στην τρίτη θέση η Ελλάδα στον αριθμό των θανάτων επί των κρουσμάτων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιβεβαιώνεται η αποκάλυψη ότι οι θάνατοι εκτός ΜΕΘ απέδειξαν την κατάρρευση του κράτους.
Δυστυχώς η Ελλάδα απέτυχε και στην διαχείριση της πανδημίας. Παρά το ότι με τα μέτρα που πήρε κατέστρεψε οικονομία και κοινωνία, υπήρχε η επικοινωνιακή προσέγγιση ότι τουλάχιστον τα πήγαμε καλά ως προς την προστασία της ανθρώπινης ζωής. Δυστυχώς και αυτός ο ισχυρισμός αποδεικνύεται ψευδείς. Διότι ένας από τους δείκτες που πραγματικά καταδεικνύουν την επιτυχία της κρατικής διαχείρισης στο θέμα της προστασίας των πολιτών, είναι αυτός που δείχνει το ποσοστό των θανάτων επί των κρουσμάτων.

Με απλά λόγια, πόσοι από αυτούς που προσβλήθηκαν από κορονοϊό, πέθαναν. Εκεί ακριβώς κρίνεται η επιτυχία της κρατικής διαχείρισης και όχι οι πανηγυρισμοί για μειωμένο αριθμό θανάτων επί μικρού αριθμού κρουσμάτων.

Δείτε τι ανάρτησε πριν από λίγο ο δημοσιογράφος Πάνος Χαρίτος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

Κρούσματα επι θάνατοι
Στην κορυφή της Ευρώπης σε αριθμό θανάτων κρουσμάτων, δυστυχώς η Ελλάδα.

Η αποκάλυψη αυτή δεν είναι κεραυνός εν αιθρία. Ήταν επόμενο μετά το συγκλονιστικό στοιχείο ότι 8 στους 10 ασθενείς που έχασαν τη ζωή τους, την έχασαν εκτός μονάδων εντατικής θεραπείας, ότι η διαχείριση της πανδημίας ήταν πλήρως αποτυχημένη. Και όλα αυτά παρά το ότι η Ελλάδα πήρε μέτρα τύπου Βενεζουέλας για να την αντιμετωπίσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ