Προσπαθούν να κρύψουν την κατάρρευση τους λόγω της παραίτησης Ταραντιλη με την πρόωρη ανακοίνωση της παράτασης του lockdown

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδαρικό για τον νέο μήνα με την ημιεπίσημη ανακοίνωση της παράτασης του lockdown ως τις 15 Μαρτίου έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ενώ είχε ανανκονωθει πριν λίγες μέρες η παράταση του lockdown ως τις 8 Μαρτίου, ο πρωθυπουργός σε μια κρίση πανικού να αλλάξει την ατζέντα από την παραίτηση του Χρήστου Ταραντιλη που τσακίζει επικοινωνιακά την κυβέρνηση, έσπευσε να ανακοινώσει πως το lockdown θα τραβήξει ως τις 15 Μαρτίου.

Στριμωγμένος όσο ποτέ ξανά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ρήξη με τον Αντώνη Σαμάρα αλλά και βαριά ονόματα του υπουργικού συμβουλίου που τα έχουμε χάσει ακόμη και από τα κανάλια τον τελευταίο καιρό καθώς επιλέγουν την σιωπή ώστε να μην χρεώνονται πλέον τις λανθασμένες αποφάσεις του Κυριακου Μητσοτακη.

Όσες αδικαιολόγητες παρατάσεις και αν ανακοινώσει, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Οι μέρες του στο Μαξίμου είναι πλέον μετρημένες. Όπως και οι επιλογές του, παραίτηση και κυβέρνηση εθνικής ενότητας ή εκλογές και εκλογική συντριβή σε μια ταπεινωτική ήττα που θα γράψει ιστορία και θα την διηγείται με πόνο ψυχής όταν γεράσει στα εγγόνια του, στο σπίτι του Βολταίρου μαζί με το Βατερλό του Ναπολέοντα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ