12/04/2021

Φωτεινή Παζαρτζή: Εξελέγη Πρόεδρος της Επιτροπής Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του ΟΗΕ, αλλά ο Μητσοτάκης έδινε συγχαρητήρια στην Διαμαντοπούλου!

Μια Ελληνίδα, η καθηγήτρια Φωτεινή Παζαρτζή, εξελέγη Πρόεδρος της Επιτροπής Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του ΟΗΕ

Τεράστια επιτυχία για την Ελλάδα αποτελεί η εκλογή της κας Φωτεινής Παζαρτζή, καθηγήτριας του διεθνούς δικαίου στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ως Προέδρου της Επιτροπής Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του ΟΗΕ.

Η επιτυχία αυτή -πρωτόγνωρη για την Ελλάδα- γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, δοθέντος ότι η Επιτροπή Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του ΟΗΕ αποτελεί το ανώτατο όργανο για την επίβλεψη της εφαρμογής, παγκοσμίως, τόσο της Οικουμενικής Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου όσο και των λοιπών επιμέρους διακηρύξεων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ.

Το «πλεονέκτημα» της κας Παζαρτζή είναι ότι δεν είχε καμιά, απολύτως, στήριξη της Κυβέρνησης Μητσοτάκη. Και είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ ο πρωθυπουργός έσπευσε να «συγχαρεί» την αποτυχούσα για τον ΟΟΣΑ Άννα Διαμαντοπούλου, ούτε αυτός ούτε κάποιος από την κυβέρνηση είπαν μια λέξη για την  μεγάλη διάκριση της κας Παζαρτζή, η οποία έχει τεράστιο αντίκτυπο για την Ελλάδα γενικότερα !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ