Είναι στα καλά του; Ο πρωθυπουργός συνεχάρη την αποτυχία της Διαμαντοπούλου, αλλά αγνόησε την τεράστια εθνική επιτυχία της Παζαρτζή!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η εκλογή της κας Φωτεινής Παζαρτζή, ως Προέδρου της Επιτροπής Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του ΟΗΕ συνιστά μια πρωτόγνωρη επιτυχία για την Ελλάδα, η οποία γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, δοθέντος ότι η Επιτροπή Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του ΟΗΕ αποτελεί το ανώτατο όργανο για την επίβλεψη της εφαρμογής, παγκοσμίως, τόσο της Οικουμενικής Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου όσο και των λοιπών επιμέρους διακηρύξεων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ.
Και όμως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται ότι είναι εντελώς τόπου και χρόνου, διότι συνεχάρη την Άννα Διαμαντοπούλου η οποία …παραιτήθηκε από την διεκδίκηση της ηγεσίας  του ΟΟΣΑ, αγνόησε όμως πλήρως την τεράστια επιτυχία της διακεκριμένης καθηγήτριας του διεθνούς δικαίου στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κας Φωτεινής Παζαρτζή!

Πραγματικά, θα αρχίσουμε να ανησυχούμε για το ποιος κυβερνά πραγματικά αυτόν τον τόπο. Διότι ο πρωθυπουργός που υποτίθεται ότι τον κυβερνά, φαίνεται ότι ζει σε άλλη χώρα. Για να μην πούμε σε άλλο κόσμο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ