12/04/2021

Τούρκοι, εάν νομίζετε ότι επειδή κρατάτε κάποιους διεφθαρμένους στην κυβέρνηση θα γονατίσετε τους Έλληνες, κοπιάστε

Οι Τούρκοι λένε θα μπουν «σε 4 μέρες στην Θεσσαλονίκη και σε 12 στην Αθήνα» και θα πάρουν «σε μια νύχτα» όλα τα νησιά!
Εμείς το είχαμε γράψει ότι δεν ήταν καθόλου τυχαίο το ότι οι τούρκοι πανηγύριζαν τη νύχτα της εκλογής του Κυριάκου Μητσοτάκη. Θεωρούν ότι επειδή κρατούν και εκβιάζουν ποικιλοτρόπως ορισμένους από την κυβέρνηση και το σύστημα εξουσίας, με την βοήθεια διεφθαρμένου επιχειρηματία, ότι θα επιβληθούν στην Ελλάδα και τους έλληνες.

Είναι βαθιά γελασμένοι. Εάν τολμήσουν, θα συνθλιβούν μαζί με όσους ντόπιους προωθούν τα συμφέροντα τους!
Στο παγκόσμιας εμβέλειας CNN TURK, όχι σε κανένα τυχαίο τοπικό κανάλι, οι Τούρκοι «αναλυτές» ξεσπαθώνουν κατά της Ελλάδας! Την ίδια στιγμή, η τουρκική εφημερίδα Yeni Akit αναφερόμενη στην άσκηση «Γαλάζια Πατρίδα», λέει ότι η χώρα μας «και πάλι θα κλαφτεί στις ΗΠΑ και την Ευρώπη καθώς 170 τουρκικά πολεμικά πλοία αναλαμβάνουν δράση»!

«Ήρθαν σήμερα νέα που θα αναστατώσουν την Ελλάδα και θα κλαφτεί πάλι προς τις ΗΠΑ και την Ευρώπη. 170 τουρκικά πολεμικά πλοία στη Μεσόγειο και το Αιγαίο για την άσκηση Mavi Vatan», αναφέρει χαρακτηριστικά στον τίτλο της η τουρκική εφημερίδα.

«Σε μια νύχτα όλα τα νησιά θα περάσουν στην πλευρά της Τουρκίας»
Καταρχήν, ο Εράι Γκιουτσουλέρ, απόστρατος, που διδάσκει σε πανεπιστήμιο και θεωρείται στην Τουρκία από τους ειδικούς σε θέματα ασφάλειας είπε τα εξής, όπως μεταφέρουν τα tourkikanea, ξεκινώντας από την Αλεξανδρούπολη, η οποία έχει εξελιχθεί σε… βραχνά των Τούρκων:

«Η Αλεξανδρούπολη είναι πολύ σημαντική. Η Αλεξανδρούπολη τον Ιούλιο του 1920, όταν ο ελληνικός στρατός επιτέθηκε στην Τουρκία, ήταν ένα μέρος που χρησιμοποιήθηκε ως βασικό σημείο μεταφορών. Υπό αυτή την έννοια είναι ένα άκρως βολικό σημείο. Δεν είναι τυχαία η ίδρυση και χερσαίας και ναυτικής βάσης στην Αλεξανδρούπολη. Επιπρόσθετα σε αυτό 4 ακόμη βάσεις στην ηπειρωτική χώρα της Ελλάδας και εντέλει και στην Κρήτη και στην Κύπρο. Βλέπετε όταν ρωτάμε για ποιο λόγο κάνετε τόσο μεγάλες εγκαταστάσεις; μας λένε πως είναι για την Ρωσία. Ρωτάω λοιπόν που είναι η Ρωσία; Που είναι εδώ η Ρωσία; Δείτε ενδεχομένως από στρατηγική σκοπιά, σε μακροπρόθεσμο σχεδιασμό να είναι κατά της Ρωσίας, αλλά εδώ σε πρώτο στάδιο ο στόχος είναι η Τουρκία».

Και συνέχισε αναφερόμενος και στις δυνάμεις των ΗΠΑ που βρίσκονται στη Θράκη (και όχι μόνο), για να καταλήξει στα ελληνικά νησιά: «Κάποιοι σκέφτονται πως ‘είμαστε μέλη του ΝΑΤΟ και δεν μπορεί να μας γίνει επίθεση’. Πλέον δεν μπορείτε να το σκέφτεστε αυτό. Αν εδώ υπάρχει οπλισμός δεν υπάρχει καμία εγγύηση σχετικά με το προς τα που και σε ποιον θα στραφούν. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση σχετικά με το σε ποιόν και πως θα σκάσουν και θα πυροβολήσουν. Δείτε εδώ ακόμη και πίσω από την απόκρυψη και προστασία στην Ελλάδα εκείνων των πραξικοπηματιών και προδοτών, πίσω απ’ όλα βρίσκεται η Αμερική. Τώρα αν με ρωτάτε αν το αντιλαμβάνομαι αυτό σαν μια συμβατική απειλή κατά της Τουρκίας (σ.σ. τους Αμερικανούς στη Θράκη), όχι δεν το βλέπω. Διότι να εισέλθουν σε κάτι τέτοιο, εέε πως να το πω, υπάρχει μία τουρκική παροιμία. ‘Πας για κάτι καλύτερο και χάνεις και αυτό που έχεις, διότι σε μια νύχτα όλα τα νησιά θα περάσουν στην πλευρά της Τουρκίας».

Η συνέχεια εδώ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ