Νέα δίωξη σε δεύτερο ηθοποιό για βιασμό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το capital.gr προκειται για ένα δημοφιλή 37χρονο ηθοποιό που είναι γνωστός από τους ρόλους του σε τηλεοπτικά σήριαλ και διώκεται για βιασμό, μετά την καταγγελία που υποβλήθηκε σε βάρος του από τον 38χρονο Δημήτρη Άνθη.

Ο Δημήτρης Άνθης, που δεν έχει σχέση με τον χώρο του θεάτρου και βιάστηκε από τον ηθοποιό  το 2006, περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες το περιστατικό της γνωριμίας του με τον ηθοποιό, ο οποίος είναι σήμερα ιδιαίτερα προβεβλημένος μέσα από ρόλους στο θέατρο και στην τηλεόραση. Οπως ισχυρίστηκε ο 38χρονος, κατάλαβε πως πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που βρισκόταν και στο διαμέρισμα του γνωστού σκηνοθέτη τη νύχτα του 2005, όταν εκείνος σοδόμισε με μεταλλική ράβδο τον 19χρονο τότε Νίκο Σ., έπειτα από επικοινωνία που είχε με τον δικηγόρο του τελευταίου.

“Ορμώμενος από τη συνέντευξη του Νίκου Σ., ήρθα σε επαφή με τον δικηγόρο του, γιατί ήθελα να κάνω μια ταυτοποίηση, γιατί αναφερόταν σε δύο ανθρώπους που του έκαναν αυτά κι ο ένας από τους δύο παρουσιάστηκε ως θύμα. Ηθελα να ταυτοποιήσω ότι ήταν το ίδιο πρόσωπο για να μην κατηγορήσω λάθος ανθρώπους. Ηθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος. Από τις περιγραφές κατάλαβα ότι είναι το ίδιο άτομο. Προχώρησα σε μήνυση και ήδη η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Δεν το έκανα για να προβληθώ. Νιώθω ότι πλέον πρέπει να σταματήσουμε να φοβόμαστε. Είμαι 38 τώρα και ακόμα φοβάμαι” υπογράμμισε.

Μετά τις καταθέσεις στην αστυνομία και από τους δυο, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του ηθοποιού.

Υπενθυμίζεται πως ο 37χρονος αρνείται κατηγορηματικά το αδίκημα που του προσάπτεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ