Το Mega που θα ζήλευε και ο Γκέμπελς!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι ΕΛΣΤΑΤ, τι MEGA. Τι Μωυσής, τι Ραμσής!

Και παραπονιόμαστε μετά για τις αλχημείες με τα στατιστικά της ΕΛΣΤΑΤ. Που έφτασαν στο σημείο να αλλάξουν τέσσερις διαφορετικές φορές τα ευρήματα, ακόμα και για το 2019, προκειμένου να παρουσιάσουν μειωμένη ύφεση για το 2020. Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες, τα εξηγήσαμε σε προηγούμενο άρθρο. Εκτός από το γεγονός ότι με αυτήν την εφεύρεση, κάρφωσαν την ίδια την κυβέρνηση Μητσοτάκη, αφού φαίνεται ότι από το τέταρτο τρίμηνο του 2019, όταν δηλαδή δεν υπήρχε πανδημία, η οικονομία είχε περιέλθει σε περιδίνηση χωρίς κανένα προφανή λόγο.

9AB9DFEE E50E 4550 96FC EE2596F293CC
Δείτε τις τέσσερις αναθεωρήσεις της ΕΛΣΤΑΤ!

Αλλά επίσης φαίνεται ότι δεν τους ενδιαφέρει καθόλου το γεγονός ότι αυτή η αλχημεία με την ύφεση του 2020, θα γυρίσει μπούμερανγκ το 2021. Όπου η όποια ανάπτυξη θα είναι η στιγμή, ακριβώς επειδή διόγκωσαν τις επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας το 2020.

Εκτός αν είναι τόσο αδίστακτοι, που δεν θα διστάσουν να αυξήσουν την ύφεση το 2020 αναδρομικά, για να παρουσιάσουν μεγαλύτερη ανάπτυξη το 2021!

Υπάρχει φυσικά και η τρίτη ανάγνωση, ότι δηλαδή δεν πιστεύουν πως θα είναι κυβέρνηση ως το τέλος του 2021, οπότε πετούν από τώρα χειροβομβίδες.

Mega δημοσκόπηση μαϊμού
Εάν τα νούμερα δεν μας βολεύουν, τόσο το χειρότερο για τα νούμερα.

Ότι και να λέμε, δείτε τι …μεγαλειώδες έκανε το mega για να μειώσει το ποσοστό των δυσαρεστημένων με την διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Εάν τα νούμερα δεν μας βολεύουν, απλά μικραίνουμε την στήλη! Οπότε, το 28 εμφανίζεται διπλάσιο του 29.

Συγκρίναμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον Τσαουσέσκου. Λάθος. Ο άνθρωπος παραπέμπει πλέον σε Ραμσή. Κάνει ότι θέλει. Άσε που μέχρι και τα ψάρια βγήκαν στη στεριά, κατά τις περιβόητες πληγές του Φαραώ Ραμσή…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ