Παγκόσμιο σοκ! Σκοτώθηκε ο γιος του κατασκευαστή των Ραφάλ, Ολιβιέ Ντασό!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νεκρός σε συντριβή ελικοπτερου ο δισεκατομμυριούχος βουλευτής και γιος του κατασκευαστή των Ραφαλ, Olivier Dassault, εντελως συμπτωματικά (;) λίγο μετά την συμφωνία για την αγορά Ραφάλ από την Ελλάδα.

Την δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος ο Γάλλος πρόεδρος που ενημερωσε τους Γάλλους πολίτες, πως ο δισεκατομμυριούχος πολιτικός του συντηρητικού ρεύματος Ολιβιέ Ντασό (Dassault) σκοτώθηκε την Κυριακή σε συντριβή ελικοπτέρου στο Calvados στη Νορμανδία, στη βόρεια Γαλλία.

Ο 69χεονος Ντασο ήταν ο μεγαλύτερος γιος του Γάλλου δισεκατομμυριούχου βιομηχάνου Σερζ Ντασό, του κατασκευαστή των των πολεμικών αεροπλάνων Rafale και ιδιοκτητη της εφημερίδας Le Figaro που έφυγε από τη ζωή το 2018.

Συμφωνα με όσα έγραψε ο πρόεδρος Μακρον: Ο Olivier Dassault αγαπούσε τη Γαλλία. Καπετάνιος της βιομηχανίας, νομοθέτης, τοπικός εκλεγμένος αξιωματούχος, εφεδρικός διοικητής στην αεροπορία: κατά τη διάρκεια της ζωής του, δεν σταμάτησε ποτέ να υπηρετεί τη χώρα μας, να εκτιμά τα περιουσιακά της στοιχεία. Ο ξαφνικός θάνατός του είναι μεγάλη απώλεια. Οι σκέψεις μας στην οικογένειά του και τους αγαπημένους του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ