Έχασαν μέσα από τα χέρια τους ζευγάρι τούρκων πρακτόρων!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτο φιάσκο του επιτελικού κράτους, την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται σε εθνικό κίνδυνο. Την ώρα που η Τουρκία απειλεί ευθέως, αλλά και φαίνεται ότι εκβιάζει πανίσχυρους πολιτικούς και επιχειρηματικούς παράγοντες, το κράτος έχασε μέσα από τα χέρια του ζευγάρι επικίνδυνο τούρκων πρακτόρων που είχαν στήσει πολυτελή γιάφκα στο Κολωνάκι.

Το ζευγάρι είχε περάσει στην Ελλάδα ως κυνηγημένοι καθηγητές πανεπιστημίου από τον Ερντογάν, τον Ιανουάριο του 2020. Έπιασαν πολυτελές διαμέρισμα στο Κολωνάκι, πλησίον μάλιστα πασίγνωστου παρουσιαστή και κορυφαίου οικονομικού παράγοντα.

Ουδείς απόρησε που βρήκαν τόσα λεφτά για να νοικιάσουν τέτοιο σπίτι οι «διωκόμενοι».

Από την πρώτη στιγμή, οι εκπαιδευμένοι όπως αποδείχτηκε Τούρκοι πράκτορες, ανέπτυξαν κοινωνικές σχέσεις με ισχυρά πρόσωπα του Κολωνακίου, διευρύνοντας τις κοινωνικές του επαφές. Κάποια στιγμή η ΕΥΠ διαπίστωσε ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι με δρακόντειες προφυλάξεις, ερχόντουσαν σε επαφή με διπλωματικό προσωπικό της τουρκικής πρεσβείας, χαρακτηρισμένο ως πράκτορες της ΜΙΤ.

Η κλασσική μέθοδος των τούρκων που στέλνουν πράκτορας «μεταμφιεσμένους» σε διπλωμάτες.
Μόλις οι τούρκοι καθηγητές – πράκτορες αντελήφθησαν ότι βρισκόταν υπό παρακολούθηση, απλά εξαφανίστηκαν. Εξαφανίστηκαν κυριολεκτικά ξηλώνοντάς το διαμέρισμα προκειμένου να μην αφήσουν κανένα ίχνος της παρουσίας τους. Ούτε καν DNA.

Ασυγχώρητο φιάσκο σε εθνικά κρίσιμες στιγμές. Ουδείς βέβαια γνωρίζει ποιος παρακολουθούσαν, και τι στοιχεία πήραν μαζί τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ