Ο Χαρδαλιάς είχε δίκιο, άλλοι έκαναν το Κορωνοπάρτι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς έλεγε την αλήθεια και πως οι εικόνες ντροπής που είδαμε ανήμερα Τσικνοπέμπτη στην HELEXPO, την ώρα που όλοι οι έλληνες ήταν κλεισμένοι στα σπίτια τους και δεν μπορούσαν να δουν ούτε τους γονείς τους για να γιορτάσουν μαζί την ημέρα, δεν σχετίζονται με την πολιτική προστασία.

Το βίντεο λοιπόν με το κορωνοπάρτι της Τσικνοπέμπτης στο κτίριο της Helexpo, όπου στεγάζεται η Πολιτική Προστασία , δεν αφορούσε το Νίκο Χαρδαλιά που ορθώς διέψευσε ότι δικό του προσωπικό συμμετείχε στο γλέντι. Τα πράγματα είναι χειρότερα!

Όπως γράφει το ieidiseis.gr “μείζον ζήτημα με βαριές πολιτικές και διοικητικές ευθύνες βαραίνει πλέον τον πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας Παναγιώτη Αρκουμανέα και την κυβέρνηση, μετά το κορονοπάρτι υπαλλήλων του ΕΟΔΥ στις εγκαταστάσεις της πρώην Helexpo στην Αθήνα, ανήμερα της Τσικνοπέμπτης!

Το θέμα είναι γιατί ο ΕΟΔΥ απολαμβάνει τέτοια ασυλία από την κυβέρνηση. Σε αντίθεση με τον Νίκο Χαρδαλιά που και έχει την ευθύνη με το πολιτικό κόστος που απορρέει καθώς κάνει το πιο δύσκολο και άχαρο έργο, ενώ δεν έχει δώσει δικαιώματα μέχρι σήμερα. Και όμως εύκολα έσπευσαν πολλοί να τον κατηγορήσουν και όχι απαραίτητα αντιπολιτευόμενοι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ