Κόλαση στην Συρία – Οι Ρώσοι έκαψαν ζωντανούς τους συμμάχους των Τούρκων στη Συρία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συντριπτικό χτύπημα το βράδυ της 5ης Μαρτίου, με πυραύλους ρωσικής κατασκευής εναντίον φιλοτουρκικών ομάδων που ελέγχουν την Τζαράμπλους και την Ελ Μπάμπ στη βόρεια Συρία.

Όπως αποκαλύπτουν τουρκικά δημοσιεύματα, οι φιλοτουρκικοί στόχοι χτυπήθηκαν ανελέητα με βαλλιστικούς πυραύλους ρωσικής κατασκευής που  εκτοξεύτηκαν από ρωσικές δυνάμεις.

Στόχος ήταν περιοχή που βρίσκονται οι δεξαμενές κλεμμένου πετρελαίου, της Συρίας που εκμεταλλεύονται οι τούρκοι με την βοήθεια των ισλαμιστών τρομοκρατών συμμάχων τους.

Παντού συντρίμμια με κατεστραμμένες δεξαμενές πετρελαίου, κατεστραμμένα τουλάχιστον 47+οχήματα,  τέσσερις νεκρους και δεκάδες τραυματίες με τις μαρτυρίες των πυροσβεστών που έσπευσαν στην περιοχή κάνουν λόγο για ανθρώπους που βρισκόντουσαν στις δεξαμενές και κάηκαν ζωντανοί.

Οι  βαλλιστικοί πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από την Μεσόγειο, από ρωσικά πολεμικά πλοία τα οποία μάλιστα είχαν διεξάγει παρόμοιες ασκήσεις το περασμένο φθινόπωρο ενώ υπάρχει και η πιθανότητα να εκτοξεύθηκαν κι από ρωσικά υποβρύχια, καθώς τουλάχιστον δύο από αυτά έχουν εντοπιστεί στην ανατολική Μεσόγειο, ενώ είναι γνωστό ότι διαθέτουν βαλλιστικούς πυραύλους που μπορούν να χτυπήσουν στόχους έως και 1000 km μακριά με μεγάλη ακρίβεια.

Συμπερασμστικα, οι χλιαρές αντιδράσεις της Τουρκίας ως τωρα, επιβεβαιώνουν ότι μιλάμε για ρώσικο χτύπημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ