Νέα Σμύρνη τώρα – σοβαρά τραυματισμένος αστυνομικός

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι προβοκάτορες έκαναν πάλι τη δουλειά τους. Αστυνομικός ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από κουκουλοφόρους κατά την διάρκεια των επεισοδίων. Είναι οι ίδιοι οι κουκουλοφόροι που με την ίδια δράση τους κατάφεραν να διαλύσουν μία μεγαλειώδη συγκέντρωση με χιλιάδες νεοσμυρνιώτες.

Νέα Σμύρνη: Αστυνομικοί χαστούκισαν μια κοπέλα

Κατα τη διάρκεια βίαιης προσαγωγής ενός άνδρα, ο οποίος απλά καθόταν, αστυνομικοί τον χτύπησαν, με κλοτσιές και μπουνιές, ενώ στην συνέχεια μια νεαρή που τους πλησίασε για να ρωτήσει τι συνέβη, την έρβισαν και την χαστούκισαν. Παράλληλα, οι αστυνομικοί προπηλάκισαν τους δημοσιογράφους που κατέγραφαν τα γεγονότα. Νωρίτερα, κατα τη διάρκεια των επεισοδίων, ο εικονολήπτης του σταθμού μας, δέχθηκε χειροβομβίδα κρότου λάμψης με αποτέλεσμα να πέσει κάτω… Η στιγμή που αστυνομικός χτυπά την γυναίκα έχει καταγραφεί και στην κάμερα του Kontra

Ο αστυνομικός βρίσκεται ακόμα στο έδαφος και δεν έχει φτάσει στην περιοχή ασθενοφόρο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ανήκει στην ομάδα Δράση.

Ο αστυνομικός βρισκόταν με τη μηχανή του κοντά στο πλήθος από όπου ξεπήδησαν κουκουλοφόροι και τον ξυλοκόπησαν. Να σημειωθεί ότι η καθυστέρηση του ασθενοφόρου ήταν μεγάλη ενώ μπορέσει να προσεγγίσει αυτή τη στιγμή μία μηχανή του ΕΚΑΒ, μετά από 20 λεπτά.

Νεότερες πληροφορίες θέλουν να έχει αφαιρεθεί και οπλισμός του αστυνομικού

ΔΗΜΟΦΙΛΗ