Νέα Σμύρνη: Η στιγμή της επίθεσης στον αστυνομικό της ομάδας Δράση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μεταφέρεται αυτή τη στιγμή στο 401 ο σοβαρά τραυματισμένος αστυνομικός.

Νέα Σμύρνη: Αστυνομικοί χαστούκισαν μια κοπέλα

Κατα τη διάρκεια βίαιης προσαγωγής ενός άνδρα, ο οποίος απλά καθόταν, αστυνομικοί τον χτύπησαν, με κλοτσιές και μπουνιές, ενώ στην συνέχεια μια νεαρή που τους πλησίασε για να ρωτήσει τι συνέβη, την έρβισαν και την χαστούκισαν. Παράλληλα, οι αστυνομικοί προπηλάκισαν τους δημοσιογράφους που κατέγραφαν τα γεγονότα. Νωρίτερα, κατα τη διάρκεια των επεισοδίων, ο εικονολήπτης του σταθμού μας, δέχθηκε χειροβομβίδα κρότου λάμψης με αποτέλεσμα να πέσει κάτω… Η στιγμή που αστυνομικός χτυπά την γυναίκα έχει καταγραφεί και στην κάμερα του Kontra

Να σημειωθεί ότι ο αστυνομικός ήταν συνοδηγός σε παπί της ομάδας Δράση, από το οποίο τον έριξαν οι κουκουλοφόροι.
Το βίντεο δείχνει ότι υπήρχε καταδρομική επίθεση, δείχνει όμως και ότι ήταν απολύτως λάθος – όπως παρατήρησε και ο Βάιος Σύρος στο ρεπορτάζ του star – η εμπλοκή της ομάδας Δράση σε τέτοια κατάσταση. Άλλωστε υπήρχαν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ που θα μπορούσαν να επέμβουν όπως ήδη γινόταν.

Επειδή ο Βάιος Σύρος είναι εξαιρετικά έμπειρος στο αστυνομικό ρεπορτάζ, δε λέει τίποτα τυχαία. Και είναι βέβαιο ότι θα πρέπει να διερευνηθεί ποιος έδωσε την εντολή εμπλοκής μίας ομάδας που δεν έχει καμία σχέση με καταστολή διαδηλώσεων, η δεν θα έπρεπε να έχει καμία σχέση με παρόμοιου τύπου δράσης, αφού η συγκεκριμένη ομάδα είναι η αιχμή του δόρατος κατά της εγκληματικότητας και όχι της διάλυσης ταραχών.

Δείτε το βίντεο όπως ανέβηκε στο Twitter από το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1

https://twitter.com/marka149133376/status/1369349518811160578?s=21

ΔΗΜΟΦΙΛΗ