50 ρουφιάνοι παρακρατικοί καπέλωσαν χιλιάδες Έλληνες πολίτες. Ποιον υπηρετούν είπαμε;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η δολοφονική επίθεση, ο σοβαρός τραυματισμός του αστυνομικού, και οι παρακρατικοί κουκουλοφόροι. Και το έκτακτο διάγγελμα Μητσοτάκη πριν από λίγο, τι σύμπτωση αλήθεια.
Στο ίδιο έργο θεατές. Στους αγανακτισμένους είχαν απομονωθεί και μπορούσαν να ξεμυτίσουν μόνο το πρωί για να δείρουν όσους έμειναν στις ομάδες περιφρούρησης. Στη Νέα Σμύρνη όμως είδαμε πάλι την δολοφονική παρακρατική τους δράση. Μία τεράστια συγκέντρωση με χιλιάδες κόσμου, άντρες, γυναίκες, παιδιά, οικογένειες.

Νέα Σμύρνη: Αστυνομικοί χαστούκισαν μια κοπέλα

Κατα τη διάρκεια βίαιης προσαγωγής ενός άνδρα, ο οποίος απλά καθόταν, αστυνομικοί τον χτύπησαν, με κλοτσιές και μπουνιές, ενώ στην συνέχεια μια νεαρή που τους πλησίασε για να ρωτήσει τι συνέβη, την έρβισαν και την χαστούκισαν. Παράλληλα, οι αστυνομικοί προπηλάκισαν τους δημοσιογράφους που κατέγραφαν τα γεγονότα. Νωρίτερα, κατα τη διάρκεια των επεισοδίων, ο εικονολήπτης του σταθμού μας, δέχθηκε χειροβομβίδα κρότου λάμψης με αποτέλεσμα να πέσει κάτω… Η στιγμή που αστυνομικός χτυπά την γυναίκα έχει καταγραφεί και στην κάμερα του Kontra

Και φυσικά εμφανίζονται συντεταγμένοι 50 κουκουλοφόροι οπλισμένοι με μολότοφ και λοστάρια. Όταν η πορεία πλησιάζει στο Αστυνομικό Τμήμα Νέα Σμύρνης, ξαφνικά επιτίθενται δίνοντας αμέσως την αφορμή στις αστυνομικές δυνάμεις να διαλύσουν την πορεία.

Σαν να μην φτάνει αυτό, εξαπολύουν δολοφονική επίθεση κατά αστυνομικού της ομάδας Δράση, που θα πρέπει κάποιος επιτέλους να ρωτήσει το υπουργείο, τι δουλειά είχε η δράση με τα παπάκια αντιμετώπιση ταραχών, ο αστυνομικός τραυματίζεται σοβαρά.

Τι έμεινε λοιπόν από την μεγαλειώδη συγκέντρωση που παρά τα σημαιάκια δεν μπόρεσε να καπηλευτεί κανένα κόμμα; Η δολοφονική ενέργεια κατά του αστυνομικού από τους κουκουλοφόρους και οι εικόνες που θύμιζαν Συρία από τις μολότοφ και τα καπνογόνα.

Ποιος κέρδισε; Εάν βρείτε ποιος κέρδισε, θα βρείτε και ποιος κρύβεται κάτω από τις κουκούλες. Όχι όλες, υπάρχουν και ανεγκέφαλοι κάτω από τις κουκούλες. Υπάρχουν όμως και στρατευμένοι. Αυτοί ακριβώς είναι εχθροί του λαού. Και φίλοι κάθε αντιλαϊκής εξουσίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ