Ποιος είναι ο «Ινδιάνος» οπαδός που άρπαξε τον αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο «Ινδιάνος», τον οποίο συνέλαβαν οι Αρχές για τον υποκινητή της επίθεσης στον αστυνομικό, αφού εκείνος έριξε τον αστυνομικό από το μηχανάκι είναι νεαρός σε ηλικία, αλβανικής καταγωγής, κάτοικος δυτικών προαστίων.

Συνελήφθη από τις αρχές ο «Ινδιάνος» που έριξε από το μηχανάκι τον αστυνομικό της Ομάδας ΔΡΑΣΗ στη Νέα Σμύρνη. Ο «Ινδιάνος», τον οποίο συνέλαβαν οι Αρχές για τον υποκινητή της επίθεσης στον αστυνομικό, αφού εκείνος έριξε τον αστυνομικό από το μηχανάκι είναι νεαρός σε ηλικία, αλβανικής καταγωγής, κάτοικος δυτικών προαστίων.

Ο «Ινδιάνος» έκανε το σπριντ, έριξε στον δρόμο τον αστυνομικό με αποτέλεσμα να δεχθεί τον άγριο ξυλοδαρμό των 2,5 λεπτών στη Νέα Σμύρνη. Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στο MEGA, έκανε γνωστή τη σύλληψη του «Ινδιάνου» και τόνισε ότι ο νεαρός που έκανε σπριντ και έριξε τον αστυνομικό από την μηχανή, το βράδυ της Τρίτης, 9 Μαρτίου 2021, με αποτέλεσμα να δεχθεί στη συνέχεια δολοφονική επίθεση διαρκείας 2,5 λεπτών, όχι μόνο έχει αναγνωριστεί από τις Αρχές, αλλά έχει ήδη συλληφθεί!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ