Lockdown: Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας – Έρχονται άγρια νέα μέτρα και βίαιη παράταση μετά τις οικονομικές εξαγγελίες Μητσοτακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανεβαίνουμε και άλλο level στα νέα μέτρα καθώς ο καιρός γίνεται πιο ανοιξιάτικος και ο κόσμος που έχει μιζεριάσει συνέχεια μέσα και μέσα θα αρχίσει να θέλει να βγαίνει.

Και επειδή δεν υπάρχει καμία προοπτική αρσης του lockdown αν δεν πλακώσουν οι Βρετανοί τουρίστες στη χώρα, ώστε να την βρουν καθαρή από Κορωνοϊο, ετοιμάζονται στην κυβέρνηση να ανακοινώσουν νέα μέτρα, αρχικά με προσχημα την Καθαρή Δευτέρα και στην συνέχεια με άλλα προσχήματα με στόχο να μην ξεμυτίσει κανείς ούτε το Πάσχα.

Ήδη είναι έτοιμο το 13032 για το άνοιγμα του λιανεμπορίου το οποιο ενδέχεται να ενσωματώσει και άλλες επιλογές μετακίνησης καθώς στόχος είναι να περιοριστούν οι μετακινήσεις των πολιτων ακόμη και στο διπλανό τετράγωνο.

Το μόνο που τους χαλάει είναι η βόλτα με κατοικιδια για να πετσοκόψουν και τον κωδικό έξι στα sms σε μια μόνο έξοδο καθημερινά.

Και βέβαια υπάρχουν και άλλα ακραία μέτρα στο τραπέζι που δεν ανακοινώνονται επίσημα ακόμη καθώς θα πρέπει να πλασαριστούν με τον σωστό τρόπο ώστε να περιοριστούν πιθανές αντιδράσεις.

Υ.Γ. Ακόμη και την έξοδο μέρα παρά μέρα σκέφτονται, αν βγεις δηλαδή σήμερα να μην μπορείς να βγεις αύριο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ