Η Τουρκία πυροβόλησε περιπολικό της Frontex! Δηλαδή πυροβόλησε ευρωπαΐκή δύναμη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πληροφορία που μετέδωσε ο ανταποκριτής του Spiegel στην Αθήνα, Γιώργος Χρηστίδης, Δείχνει ότι η Τουρκία έχει ξεφύγει και δεν έχει κανένα όριο όσον αφορά τις πολεμικές τις ετοιμασίες. Γιατί όπως έχουμε γράψει πολλές φορές στο Ολυμπία, η Τουρκία δεν ετοιμάζεται για διπλωματία. Ετοιμάζεται για πόλεμο. Αυτό δείχνουν τόσο οι στρατιωτικές ασκήσεις που διεξάγει, όσο και η εισβολή του Τσεσμέ το οποίο χαρτογράφησε τον βυθό για να εντοπίσει θέσεις πιθανής απόκρυψης των τουρκικών υποβρυχίων.

Στην καρδιά μάλιστα του Αιγαίου, προκειμένου τα τουρκικά υποβρύχια να μπορέσουν να ανακόψουν την έξοδο του ελληνικού στόλου που θα σπεύσει για ενισχύσεις σε περίπτωση χτυπήματος της Τουρκίας στο ανατολικό Αιγαίο. Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Οι διερευνητικές επαφές λοιπόν, είναι το άλλοθι της Τουρκίας την ώρα που ετοιμάζει πολεμική ενέργεια κατά της Ελλάδας. Και δεν είναι κάποια θεωρία συνωμοσίας. Η Τουρκία ήδη πολεμά σε τέσσερα διαφορετικά μέτωπα. Στην Συρία, την Λιβύη, το Ιράκ, το Ναγκόρνο Καραμπάχ. Και σύμφωνα με πληροφορίες έχει στείλει πολεμικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη και στην Ουκρανία!

Τα ξημερώματα της Κυριακής επιχειρήσαν οι Τούρκοι να στήσουν νέο σκηνικό έντασης, με πυροβολισμούς από την τουρκική πλευρά προς την ελληνική.

Στο σημείο εκείνη την ώρα περιπολούσε μικτή περίπολος της Frontex με τη συμμετοχή Γερμανών αστυνομικών. Όπως μετέδωσε μάλιστα και ο ανταποκριτής του OPEN, Παντελής Βαλασόπουλος από το Βερολίνο, φαίνεται να έχουν σημειωθεί και άλλα τέτοια επεισόδια, ενώ υπάρχει και επιστολή του διοικητή της Frontex προς την Κομισιόν στην οποία αναφέρεται ότι οι δυνάμεις στον Έβρο είναι σε αυξημένη επιφυλακή και να φορούν όλοι αλεξίσφαιρα. Βέβαια αυτά τα σοβαρά περιστατικά κάνει ότι δεν τα βλέπει το πολιτικό κατεστημένο της Γερμανίας, που τρέμει μη τυχόν και χαλάσει τη ζαχαρένια της Τουρκίας!

Αλλά και εμείς επιμένουμε σε… διερευνητικές και θα υποδεχτούμε τις επόμενες μέρες την τουρκική αντιπροσωπεία στην Ελλάδα!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ