Πεδίο μάχης η επιτροπή λοιμωξιολόγων! Που πάμε;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σφαγή στην επιτροπή των λοιμωξιολογων με τους πολίτες να παρακολουθούν σαστισμένοι τους επιστήμονες που αποφασίζουν για τις ζωές τους, να ξεκατινιάζονται στα τηλεπαράθυρά.

Πως μπορούν μετά να εμπιστευτούν τα μέτρα που προτείνουν όταν τα αμφισβητούν και αυτοί οι ίδιοι που τα προτείνουν;

Έτσι φτάσαμε η Αναστασία Κοτανίδου να δηλώνει πως:

Η επιτροπή ενώ στην αρχή είχαμε πάρει τον σωστό δρόμο κάπου στην μέση τον χάσαμε και τώρα δεν μπορούμε να ξαναβρούμε τον βηματισμό μας.

Γίνονται κάποιες προσπάθειες και δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικές θα είναι. Η εντύπωσή μου είναι ότι όλοι έχουμε κουραστεί. Οι συνεδριάσεις είναι πολύωρες με πολλές συζητήσεις και πολλά θέματα και ενδεχομένως αυτό να μας οδηγεί σε λάθος αποφάσεις και στην λάθος μεταφορά αυτών των αποφάσεων.

Και σήμερα η διευθύντρια της 7ης πνευμονολογικής κλινικής του νοσοκομείου Σωτηρία, Μίνα Γκάγκα της απαντά μέσω του Σκαι: Αν η Επιτροπή δε δουλεύει καλά, πριν βγει κάποιος να το πει στον κόσμο, πρέπει να το διορθώσει μέσα στην Επιτροπή. Αν κάτι δεν είναι καλό ή το διορθώνεις ή παραιτείσαι.

Και στη μέση μπαλάκι οι πολίτες για να παίζουν τα παιχνιδάκια τους τα μέλη της επιτροπής που ψάχνονται για πολιτική καριέρα καθώς η συνεχή έκθεση τους στα κανάλια τους έχει φουσκώσει τα μυαλά, σε συνδυασμό με την εξουσία που ασκούν μέσω των αποφάσεων τους για τα μέτρα που επιβάλλονται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ