Πάνος Καμμένος: Ιδού ποιους παρακολουθούσε η ΕΥΠ για την 17 Νοέμβρη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άμεση ήταν η απάντηση του τέως υπουργού εθνικής άμυνας Πάνου Καμμένου στην αναφορά του ονόματος του από τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον μύθο ότι «ο Καμμένος χαρακτήρισε τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17 Νοέμβρη». Μύθος που έχει κριθεί συκοφαντικός ακόμα και στην ελληνική δικαιοσύνη, και όσοι τον καλλιέργησαν έχουν καταδικαστεί αμετάκλητα και κλήθηκαν να πληρώσουν αποζημιώσεις στον τέως υπουργό, ο οποίος τους την χάρισε.

Ο Πάνος Καμμένος λοιπόν με προσωπικό του μήνυμα στο Twitter, απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, δίνοντας στην δημοσιότητα έγγραφο από το αρχείο του στρατηγού Γρυλλάκη, αρχηγού των μυστικών υπηρεσιών της Ελλάδος επί κυβέρνηση Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Δείτε το tweet:

Στο σημείο αυτό να θυμηθούμε τι έλεγε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφορικά με τις σχέσεις ΠΑΣΟΚ – 17 Νοέμβρη. Στην αυτοβιογραφία στον Αλέξη Παπαχελά του η οποία μάλιστα με δική του εντολή δημοσιεύτηκε μετά το θάνατο του: Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Η 17Ν ήταν το σκληρό ΠΑΣΟΚ!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ