26/07/2021

Ξεσπά η μάνα της 12χρονης που χτυπήθηκε από ρεύμα κολώνας φωτισμού: «Πέφτουν τα μαλλάκια της» (Βίντεο)

Από θαύμα σώθηκε ένα κοριτσάκι 12 ετών που χτυπήθηκε από το ρεύμα κολώνας δημοτικού φωτισμού στον Άγιο Παντελεήμονα, όπως αποκαλύπτει το newsbreak.gr

Η μικρή Ισμήνη έπαιζε ανέμελη σε πεζόδρομο όπου καθημερινά βρίσκονται δεκάδες παιδιά, όταν ξαφνικά γλίστρησε και ήρθε σε επαφή με την κολώνα. «Την χτύπησε ρεύμα. Κουνιόταν όλο το κοριτσάκι από το ρεύμα, κάνει να πάει λίγο πιο πέρα και είχε μπλοκάρει, τις μίλαγαν τα παιδιά αλλά δεν είχε καταλάβει τι της είχε συμβεί», δήλωσε κάτοικος της περιοχής που βρισκόταν στο σημείο.

Ο μικρός «ήρωας» που την έσωσε

Η 12χρονη έτρεμε πεσμένη στο έδαφος μετά το χτύπημα από ρεύμα υψηλής τάσης, όμως ένας 16χρονος μαθητής που βρέθηκε μπροστά στο τραγικό γεγονός, δεν έχασε την ψυχραιμία του και αντέδρασε με σωτήριο τρόπο για την μικρή. «Την τραβάω από την μπλούζα όπως την βλέπω και πέφτει κάτω, δεν ένιωθε τίποτα, μόνο λίγο που έκλαψε και μετά έκλεισε τα μάτια, πήγαν ανάποδα τα μάτια, και βλέπω ότι δεν μπορούσε να μιλήσει ούτε η γλώσσα είχε μπει μέσα, είχε γυρίσει ανάποδα, την παίρνω αγκαλιά και την κουνάω, ανοίγει λίγο τα μάτια της και μετά πάλι το ίδιο. Και της βγάζω την γλώσσα» δήλωσε ο μικρός ήρωας στο Live News.

Ταραγμένη η μητέρα της 12χρονης, Χριστίνα Εντσέβα περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που έζησε μέχρι να βεβαιωθεί από τους γιατρούς ότι το παιδί της είναι καλά. Η μικρή μαθήτρια νοσηκεύεται εκτός κινδύνου όμως η ίδια είναι τρομαγμένη:« ”Μου λέει μαμά κοίτα εδώ”, πέφτουν τα μαλλάκια της» περιγράφει η μητέρα της και προσθέτει ότι η ψυχολογία της 12χρονης είναι άσχημη.

Μήνυση κατά του Δήμου Αθηναίων

Η οικογένεια της μικρής Ισμήνης θα κινηθεί νομικά και έχει ήδη καταθέσει μήνυση για έκθεση σε κίνδυνο από υπόχρεο και επικίνδυνη βαριά σωματική βλάβη, ενώ όπως τονίζει ο δικηγόρος της οικογένειας, ο Δήμος Αθηναίνων το μόνο που έκανε μετά από αυτό το τρομερό περιστατικό ήταν να καλύψει το σημείο της κολώνας με μονωτική ταινία. Από μεριάς του, ο δήμος Αθηναίων απαντά ότι το ατύχημα προήλθε από υπόγειο βραχυκύκλωμα που δεν μπορούσαν να εντοπίσουν οι συντηρητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ