24/06/2021

Τώρα: Προφυλακίστηκε ο 23χρονος για τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη

Στην φυλακή ο 23χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονική επίθεση σε βάρος του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη, ενώ ο 22χρονος συγκατηγορούμενος του, αφέθηκε ελεύθερος.

Ο 23χρονος προφυλακίστηκε με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας ενώ ο 22χρονος συγκατηγορούμενός του αφέθηκε ελεύθερος καθώς δεν προέκυψε εμπλοκή του στην επίθεση σε βάρος του αστυνομικού.

Η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας του επέβαλλαν τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης τρειος φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και χρηματική εγγύηση 1.000 ευρώ.
Ο 22χρονος κατηγορούμενος απολογήθηκε για τα υπόλοιπα κακουργήματα που αφορούν τα εκρηκτικά, καθώς δεν προέκυψε συμμετοχή του στον ξυλοδαρμό του αστυνομικού.
Σύμφωνα με τη δικηγόρο του 22χρονου, Άννυ Παπαρούσου, οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τους δύο νεαρούς από τον περασμένο Ιανουάριο.
Μάλιστα τα τηλέφωνα τους παρακολουθούνταν με εισαγγελική διάταξη για λόγους δημόσιας ασφάλειας και βάσει αυτού του υλικού σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους.
Οι συνομιλίες αυτές δεν έχουν εισαχθεί στη δικογραφία, σύμφωνα με την συνήγορο υπεράσπισης του 22χρονου.
Οι απολογίες συνεχίζονται ενώπιον της 13ης ανακρίτριας των επτά κατηγορουμένων που συνελήφθησαν τη νύχτα των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη, μεταξύ των οποίων και ο 30χρονος αποκαλούμενος “Ινδιάνος” που φέρεται να έριξε τον αστυνομικό από το μηχανάκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ