Η Ντόρα Μπακογιάννη παραδέχεται την εμπλοκή του συνοδευτικού στο τροχαίο στη βουλή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πλήρης επιβεβαίωση του Ολυμπία για το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στην Βουλή που στοίχισε τη ζωή σε ένα νέο άνθρωπο 23 ετών. Το Ολυμπία είχε γράψει από την πρώτη στιγμή πως στο ατύχημα ενεπλάκη συνοδευτικό όχημα της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη. Το απαράδεκτο είναι πως αντί να το παραδεχτούν από την αρχή και να υπάρξει η ανάλογη προβολή στα ΜΜΕ, όπως υπήρχε αντίστοιχη προβολή κάθε φορά που ένας πολιτικός είχε εμπλοκή σε κάποιο συμβάν, έγινε προσπάθεια αποσιώπησης. Δεν μπορεί να γίνεται Πρώτο Θέμα εάν κάποιος Συριζαίος περάσει με κόκκινο ή εάν κάποιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης πάρει ένα στενό ανάποδα, αλλά σε θανατηφόρο τροχαίο μπροστά στην είσοδο της Βουλής να υπάρχει πλήρης αποσιώπηση.

Η είδηση από το χθεσινό δελτίο Kontra News 10 :

Ειδικά από την στιγμή που σε κανένα τροχαίο δεν υπάρχει δόλος. Δεν μπαίνει ο άλλος στο αυτοκίνητο για να πάει στη δουλειά του με σκοπό να σκοτώσει.
Αυτά που ακολούθησαν μετά το ατύχημα όμως, η επιχείρηση συσκότισης και κυρίως σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου απειλούσαν χρήστες οι οποίοι αναφερόντουσαν στο θέμα, είναι ντροπιαστικά και παραπέμπουν σε άλλες εποχές κι άλλα καθεστώτα.

Ορθώς λοιπόν η κυρία Μπακογιάννη έβγαλε επίσημη ανακοίνωση, άργησε όμως να το κάνει. Εάν το είχε κάνει από την πρώτη στιγμή ουδείς θα μπορούσα να καταλογίσει οτιδήποτε στην κυβέρνηση. Τώρα ο καθένας μπορεί να υποθέσει ότι θέλει.

Δείτε την ανάρτηση της τέως υπουργού Ντόρας Μπακογιάννη στο facebook:

Την Παρασκευή το μεσημέρι, την ώρα που βρισκόμουν στη Βουλή παρακολουθώντας την «ώρα του πρωθυπουργού» υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειάς μου ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός νέου παιδιού 23 ετών, του Ιάσωνα. ⠀
Είμαι βαθύτατα συντετριμμένη. ⠀
Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με την οικογένεια του άτυχου νέου. ⠀
Επικοινώνησα μαζί τους για να τους εκφράσω την συμπαράστασή μου και να τους διαβεβαιώσω ότι η υπόθεση θα ερευνηθεί σε βάθος και οι ευθύνες θα αποδοθούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ