Μητσοτάκης και Σακελλαροπούλου το δίδυμο της συμφοράς που απεχθάνονται οι Έλληνες – Πρωτοφανή αρνητικά σχόλια και για τους δυο στα social media

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μητσοτάκης και Σακελλαροπούλου σαρώνουν στα αρνητικά σχόλια στα social media, με την κυρια Σακελλαροπούλου να είναι σε χειρότερη θέση από τον πρωθυπουργό καθώς την αποδοκιμάζουν και ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας που ασφυκτιούν με όλο το το στυλακι που λανσάρει, ειδικά στα εθνικά θέματα.

Σοκαριστική πρωτιά Μητσοτάκη σε αποδοκιμασίες στα social στην Ευρώπη

Η υπόθεση Λιγνάδη ήταν αυτη που έκανε να ξεχειλίσει το ποτήρι και έδωσε  την χαριστική βολή στην δημοφιλία της προέδρου, που ούτως ή άλλως βρισκόταν σε ιστορικά χαμηλά.
Μαλιστα για αυτό το λογο, τα στοιχεία για τις θετικές και αρνητικές απόψεις των πολιτών στις σφυγμομετρήσεις για την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, απουσιάζουν πλήρως, καθώς δεν γίνονται σφυγμομετρήσεις στις οποίες να αποτυπώνεται και η δημοφιλία του προέδρου της Δημοκρατίας.

Λογοκρισία από την Σακελλαροπούλου; Γιατί η ΠτΔ σβήνει σχόλια από την σελίδα της στα social media;

Ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι λογαριασμοί της ΠτΔ δέχονται έντονα σχόλια αποδοκιμασίας. Εάν μάλιστα γίνει μία έρευνα, κυρίως στο facebook όπου μπορεί κάποιος να αναλύσει την ταυτότητα όλων των πολιτών που εκφράζονται αρνητικά, θα δει ότι η αποδοκιμασία είναι διακομματική και δεν περιλαμβάνει μόνο την αντιπολίτευση, αλλά και συντριπτικό μέρος πολιτών που φαίνεται να διάκειται θετικά στη Νέα Δημοκρατία.

Το φαινόμενο αυτό όμως δεν πρέπει να χαροποιεί κανέναν. Δεν μπορεί η εμπιστοσύνη του κόσμου απέναντι στον κορυφαίο θεσμό του πολιτεύματος να είναι η ηχηρή αποδοκιμασία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ