Το πρωί εθνοπατέρας, το βράδυ τρολακι του διαδικτυου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο λόγος για γνωστό πολιτικό που καλλιεργεί με έντεχνο τρόπο το προφίλ του μετριοπαθή και ψύχραιμου πολιτικού και με αξιόλογη παρουσία στη Βουλή, ειδικά σε κρίσιμες ψηφοφορίες.

Είναι ένας πολιτικός με κύρος και αποδοχή από ένα μεγάλο πολιτικό φάσμα και κυρίως ξεχωρίζει σαν μια φωνή της λογικής στο κόμμα που ανήκει.

Όλα αυτά όμως είναι η μια όψη του πολιτικού του χαρακτήρα. Ο άνθρωπος αυτός είναι ένα από τα μεγαλύτερα τρολ του διαδικτυου σήμερα, καθώς διαχειρίζεται ένα από τα πιο δημοφιλή τρολ του ελληνικού twitter.

Μέσα από αυτό τρολαρει με χιούμορ τους συναδέλφους του στη Βουλή, ακόμη και από το δικό του κόμμα, ζώντας ”διπλή ζωή” μέσω του διαδικτυου. Κάποιοι συνεργάτες βουλευτών βέβαια που ασχολουνται με τα social media τον υποψιάζονται καθώς γνωρίζει και μεταφερει στο διαδίκτυο λεπτομέρειες που είναι δύσκολο έως και απίθανο να τις ξέρει κάποιος έξω από τον χώρο της βουλης και της πολιτικής, γενικότερα.

Βέβαια ο ίδιος παριστάνει ότι δεν ξέρει τίποτα. Άλλωστε δεν κάνει και τίποτα κακό, ίσα ίσα που τους τρολαρει όλους, με τρόπο που δεν θα τολμούσε άλλος κανείς. Άλλωστε τους ξέρει πολύ καλά, ειδικά τους συναδέλφους του στη Βουλή……

ΔΗΜΟΦΙΛΗ