Την ώρα της ανακοίνωσης 56 νεκρών και ρεκόρ κρουσμάτων, ο Μητσοτάκης ανακοινώνει επιτροπή για ΛΟΑΤΚΙ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακριβώς την στιγμή που ανακοινώνονταν το μαύρο ρεκόρ κρουσμάτων με 3465 νέα κρούσματα, το ρεκόρ διασωληνωμένων με 630 διασωληνωμένους και 56 νέοι θάνατοι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεώρησε σκόπιμο να ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook την απόφασή του να ιδρύσει επιτροπή για ΛΟΑΤΚΙ.

Μιλάμε για ταυτόχρονη ανάρτηση των αποτελεσμάτων και της απόφασης  του πρωθυπουργού για την επιτροπή. Πραγματικά δεν ξέρουμε εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης χλευάζει τον ελληνικό λαό, εάν ο πρωθυπουργός χλευάζει τους ΛΟΑΤΚΙ ή εάν βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου.

Δεν ξέρουμε εάν θέλει να εξοργίσει το σύνολο των ελλήνων, προκειμένου να το καταψηφίσουν στις εκλογές ώστε να φύγει και να ησυχάσει. Ότι πάντως και αν επιδιώκει είναι ζημιογόνο για την χώρα. Δεν μπορεί την πιο μαύρη στιγμή της πανδημίας ενώ η Ελλάδα έχει γονατίσει, αγωνία για το μέλλον της, βλέπει ότι οι θυσίες της δεν πιάνουν τόπο, να δείχνει ότι ζει σε ένα ροζ σύννεφο.

Θα μπορούσε να κάνει αυτή την ανακοίνωση εχθές, αύριο, προχθές. Θα μπορούσε έστω να την κάνει το πρωί, το μεσημέρι, τα μεσάνυχτα. Την έκανε όμως ακριβώς την ίδια στιγμή.

Εάν έχει μείνει κάποιος με λογική στο κόμμα του Κώστα Καραμανλή, ας τον συνεφέρει πριν είναι αργά.

1CC6CDFC 1B7D 4EB1 8156 04C2ED3B9DC3

ΔΗΜΟΦΙΛΗ