Παρέμβαση Τσίπρα για το πιστοποιητικό εμβολιασμού που πρότεινε διεθνώς ο Μητσοτάκης: Είναι μια ανοησία όταν έχεις εμβολιασμένο μόνο το 7% του πληθυσμού

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολυ σκληρή  τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα για το πιστοποιητικό εμβολιασμού που πρότεινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το οποιο αν εφαρμοστεί θα χρησιμοποιείται διεθνώς και χωρίς αυτό δεν θα μπορείς να ταξιδέψεις πουθενά.

Οπως είπε ο Αλέξης Τσιπρας: το πιστοποιητικό εμβολιασμού είναι μια ανοησία, όταν έχεις 7% εμβολιασμένους αυτή τη στιγμή σε όλη την Ευρώπη, αν οδηγηθούμε σε μια κατεύθυνση, όπως φαίνεται, να δέχεται και να προσανατολίζεται η Κομισιόν, στο green digital pass, όπως το ονομάζει, στην πραγματικότητα είναι αυτό που ζητούσαμε εμείς από πέρυσι το καλοκαίρι όταν ο Πρωθυπουργός έλεγε ότι τελειώσαμε με τον κορονοϊό και άνοιγε τον τουρισμό χωρίς μέτρα. Τότε λέγαμε “ζήτα τεστ 72 ωρών σε όλες τις πύλες εισόδου” και δεν το ζήτησε. Τώρα έρχεται η Κομισιόν και λέει ότι για όσους έχουν εμβολιασθεί, θα ισχύει το πιστοποιητικό και για όσους δεν έχουν εμβολιασθεί θα χρειάζεται αρνητικό τεστ ή το πιστοποιητικό αντισωμάτων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ