Ντροπιαστική εικόνα ενός συστήματος που καταρρέει τα likes από τις ξεβράκωτες στις αναρτήσεις του Μητσοτακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την κατρακύλα έχει πάρει στο επικοινωνιακό κομμάτι η κυβέρνηση Μητσοτακη, ειδικά μετά από την παραίτηση του Χρήστου Ταραντιλη. Μετά τα χιλιάδες αρνητικά σχόλια και τα dislikes στις αναρτήσεις του Κυριακου Μητσοτακη οι μηχανισμοί του Μαξίμου προσπάθησαν να ρεφάρουν με likes από όπου μπορούσαν να βρουν.

F8D64F7A EB38 4F36 9449 01D98BC04C2D

38193672 2405 408D 81A8 7FFCB77A5645

A82AFD2D 0786 4EA9 835E 26667CF5B16D

66FD7E61 9458 4BD5 9FE6 F585B80C5A21

Έτσι φτάσαμε στο σημείο να εμφανιστούν καινούργια accounts στο twitter, φτιαγμένα με πολύ προχειρότητα και μαζικά, που από μακρυά κάνουν μπαμ ότι είναι fake πρόσωπα να κάνουν like στον Μητσοτακη και τον Ρωμανό.

Θα μπορούσε κάλλιστα να ισχυριστεί κάποιος ότι ο πρωθυπουργός δεν ευθύνεται για το ποιος του like όπως δεν ευθύνεται ο πρωθυπουργός και για το αν το πρόσωπο που του κάνει like είναι ξεβράκωτο στο αβαταρ του account του.

Άλλωστε αν ψάξουμε τα αρνητικά σχόλια του πρωθυπουργού είναι πολύ πιθανό να συναντήσουμε κι εκεί ξεβράκωτες να γράφουν αρνητικά σχόλια για τον Κυριακο Μητσοτακη.

Υπάρχουν δυο ειδών τέτοια account, αυτά που φτιάχνουν άτομα με χιούμορ και τα λειτουργούν κανονικά και αυτά που φτιάχνουν μαζικά τα κόμματα και οι διαφημιστικες εταιρείες με εντελως πρόχειρο τρόπο και στόχο να προσεγγίσουν χαλαρούς μελλοντικούς ψηφοφόρους με τις προκλητικές τους φωτογραφίες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν ανέλαβε την αρχηγία της ΝΔ καλουσε τους φίλους του κόμματος να δημιουργήσουν στα social media λογαριασμούς με το επώνυμο τους όπου θα λένε με σοβαρότητα τις απόψεις τους και τα πιστεύω τους.

Σήμερα όμως κατάντησε να γίνεται έρμαιο τον ξεβράκωτων του διαδικτυου καθώς οι σοβαροί χρήστες έχουν απογοητευτεί από την πολιτική του. Έχουν κουραστεί να βλέπουν τα μεγαλοστελέχη της ΝΔ να απολαμβάνουν ξεχωριστά προνόμια και εξαιρέσεις ενώ είμαστε σε σκληρό lockdown και να εισπράτουν κανονικά τους μισθούς τους ενώ οι ίδιοι δεν μπορούν πλέον να επιβιώσουν οικονομικά.

Τα επιδόματα των 534 ευρώ για ανθρώπους που έβγαζαν κάτι χιλιάδες ευρώ το μήνα από τις επιχειρήσεις τους που τωρα είναι κλειστές, είναι ψίχουλα για αυτούς.

Γενιές ολόκληρες που μεγάλωσαν με το όραμα της ιδιωτικής πρωτοβουλίας τωρα καλούνται να ζήσουν με κρατικά επιδόματα σαν αυτά που κορόιδευαν.

Ο Μητσοτάκης στην ουσία πρόδωσε και διέλυσε τα νεοφιλελεύθερα ιδανικά όλων αυτών των ανθρώπων που τον στηριζαν και εξέφραζαν και τη στήριξη τους προς εκείνον και στο διαδίκτυο. Τωρα όμως οι περισσότεροι έχουν ξεκόψει και ο Μητσοτάκης κατάντησε να αποζητά τη στήριξη και την αποδοχή  στα social media, κανοντας κινήσεις απελπισίας.

Ένας βασιλιάς γυμνός πολιτικά, που του κάνουν like κυριολεκτικά ξεβράκωτες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ