Παύλος Πολάκης: Ποιες 1200 ΜΕΘ; Στην πραγματικότητα προστέθηκαν μόλις … 200 (κι αυτές από δωρέες)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

” Οι μισοί από τα μέλη της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων που υποτίθεται παίρνει αποφάσεις, δεν έχουν δει ασθενή COVID! Αλλά στην πραγματικότητα δεν παίρνουν αποφάσεις, απλώς εφαρμόζουν πολιτικές εντολές. Είχαμε ένα αχρείαστο και αναποτελεσματικό λοκντάουν 5 μηνών”!

“To lockdown με τον τρόπο που έγινε καθολικό και οριζόντιο ήταν αναποτελεσμαστικό και αχρείαστο”

“Ποιο βιβλίο της Ιατρικής λέει, ποια μελέτη αναφέρει οτι αν περαπατάς μονος σου στον δρόμο, στο παρκο, πρέπει να φοράς μάσκα; Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε”

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, φιλοξενήθηκε την Τετάρτη τα μεσάνυχτα στην εκπομπή Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη, σχετικά με την τραγική κατάσταση που βρίσκεται το ΕΣΥ λόγω του 3ου κύματος της πανδημίας και της καταστροφικής διαχείρισης της κρίσης από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Σημεία της συνέντευξης του Παύλου Πολάκη αφορούσαν στην απόλυτη αποτυχία στην διαχείριση της πανδημίας, τα ψέματα Κικίλια για τις υποτιθέμενες 1.200 κλίνες ΜΕΘ, την ώρα που αυτό που αποδεικνύεται από τα πράγματα είναι η πραγματική προσθήκη μόλις 200 κλινών στο ΕΣΥ.
Ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. τόνισε ότι δυστυχώς τα μέλη της επιτροπής των ειδικών ακολουθούν πολιτικές εντολές, με αποτέλεσμα αφενός οι πολίτες να βιώνουν ένα παρατεταμένο, αχρείαστο και αναποτελεσματικό lockdown, και αφετέρου να ασκείται ασφυκτική πίεση στα δημόσια Νοσοκομεία, με εφημερίες πολέμου από τους γιατρούς και τους ασθενείς να εκτίθενται σε μεγάλο κίνδυνο. «Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει ευθύνες γι’ αυτά και δεν ξέρω αν μπορεί πλέον να σωθεί η παρτίδα» πρόσθεσε. Και συνέχισε εξηγώντας ότι «…δεν αρκούν μόνο τα εμβόλια, αλλά χρειάζεται άμεσα να προμηθευτούμε τα φάρμακα – μονοκλωνικά αντισώματα. Η κυβέρνηση πρέπει να ντρέπεται για την ολιγωρία της με τόσους νεκρούς. Για ιδεολογικούς λόγους προφυλάσσουν τον ιδιωτικό τομέα και κατευθύνουν δημόσιους πόρους προς αυτόν μέσω διπλασιασμού των νοσηλίων»

Όσον αφορά στα υπόλοιπα θέματα διαχείρισης της κρίσης, ο Παύλος Πολάκης τόνισε ότι δεν φταίνε οι διαδηλώσεις αλλά κυβερνητική απραξία για την αύξηση των κρουσμάτων και ότι η κυβέρνηση εργαλειοποίησε το lockdown για να διαλύσει τους μικρομεσαίους. Σημείωσε δε, ότι ακύρωσαν έτοιμο διαγωνισμό λεωφορείων, για τον οποίο «είχαμε ως κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κατοχυρωμένες δεσμεύσεις από το ΕΣΠΑ, για να κάνουν τελικά leasing που κι αυτό τους το ακύρωσε το Ελεγκτικό Συνέδριο».

 

https://thefaq.gr/paylos-polakis-poies-1200-meth-stin-pragmatikotita-prostethikan-molis-200/?fbclid=IwAR3D9iMfnEDaAbuLCHZo_gFqDbTYQZm1qQkapykcUw9dJ1xeaLCYyxaFBfc

ΔΗΜΟΦΙΛΗ