Είναι απίστευτοι στην κυβέρνηση – Παραμυθιάζουν τον κόσμο με χαλάρωση των μέτρων ενώ τα νοσοκομεία ψάχνουν να επιστρατεύσουν γιατρούς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την στιγμή που η κυβέρνηση ψάχνει τρόπους για να παρουσιάσει δήθεν χαλάρωση των μέτρων χωρίς να τα χαλαρώσει στην πραγματικότητα, τα νοσοκομεία καταρρέουν από το πλήθος των περιστατικών.

Τη στιγμή που οι δομές υγείας έχουν φτάσει και ξεπεράσει το κόκκινο με τον Βασίλη Κικίλια να αγωνία για την έκβαση της επιστράτευσης ιατρών συγκεκριμένων ιδιοτήτων που χρειάζεται το δημόσιο σύστημα υγείας, στο Μαξίμου προσπαθούν να ξεπεράσουν την κοινωνική κατακραυγή μετά τα ρεζιλίκια τους των τελευταίων ημερών, με υποτιθέμενες χαλαρώσεις των μέτρων.

Μια κυβέρνηση κομμένη στα δυο, με την ηγεσία του υπουργείου υγείας να αγωνία και να αγωνίζεται και το Μαξίμου να ρεμβάζει και να ψάχνει τρόπους απλώς να ξεπεταξει τους πολίτες που έχουν κουραστεί με τα μέτρα.

Μια χώρα ως συνήθως διχασμένη, ταλαιπωρημένη και ετοιμη να καταρρευσει στα χέρια τύπων επιπέδου Κιμ Γιονγκ Ουν αλλά με φουστανέλες.

8ABF6446 239A 4991 A1DB 2774774B07CB

ΔΗΜΟΦΙΛΗ