21/06/2021

Κλίμα έντασης στο Μαξίμου μετά το άδειασμα του Μακρον στον Μητσοτακη για την παρέλαση – Θα πέσουν κεφάλια

Δύσκολο το κλίμα στο Μαξίμου μετά το άδειασμα του Μακρον στον Μητσοτακη για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε κρίση πανικού και ψάχνει που θα ξεσπάσει την οργή του καθώς τον παγίδευσαν με τις δημόσιες προσκλήσεις για την παρέλαση σε ξένους ηγέτες, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια προετοιμασία από πριν ώστε να μην εκτεθεί η κυβέρνηση όταν τους καλέσει.

Από τον Ιανουάριο το Ολυμπία είχε αποκαλύψει ότι ο Μακρόν δεν πρόκειται να έρθει

Το πρόβλημα στη ΝΔ είναι βαθύτερο και αγγίζει πλέον όλη την επικοινωνιακή ομάδα του Μαξίμου αλλά και της οδού Πειραιώς που θα πρέπει να ανασυσταθεί.

Πέφτουν κεφάλια στο Μαξίμου για την κατάρρευση του Μητσοτακη στα social media – Κατώτερη των περιστάσεων η επικοινωνιακή του ομάδα

Ήδη υπάρχουν πληροφορίες για επαφές στα κρυφά με διαφημιστική εταιρεία που διαχειρίζεται μεγάλο αριθμό λογαριασμών στα social media με την προοπτική να υπάρξει κάποια μορφής συνεργασία ώστε να αναβαθμιστεί επικοινωνιακά το προσωπικό team του Μητσοτακη.

Ήδη έχει αποφασιστεί να απομακρυνθούν ηχηρά ονόματα από την οδό Πειραιώς καθώς οι επιλογές τους έχουν οδηγήσει τον τελευταίο καιρό σε αποτυχημένες κινήσεις τον πρωθυπουργό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ