Οι αλήτες Συριζαίοι ξαναχτύπησαν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις του ΣυΡιζΑ που φαίνεται μάλιστα ότι μετά τη νέα Σμύρνη, τη νέα Ιωνία, τη νέα Χαλκηδόνα, το νέο Ηράκλειο, τα νέα Μουδανιά και τους νέους Επιβάτες, διεθνοποιούνται με νέες κινητοποιήσεις.
Όπως είχε καταγγείλει από το βήμα της Βουλής ο Άδωνις Γεωργιάδης, οι Συριζαίοι χρησιμοποιούν πλέον το βιολογικό όπλο του κορονοϊού για να αποσταθεροποιήσουν ολόκληρη την Ευρώπη. Διότι όπως είχε αποκαλύψει η κυβέρνηση, οι συγκεντρώσεις είναι έργο του ΣυΡιζΑ με σκοπό την αποσταθεροποίηση.

Αυτή την φορά μπήκαν στο στόχαστρο του ΣυΡιζΑ η Μέρκελ και ο Τζόνσον, αφού το, διοργάνωσε μεγάλες διαδηλώσεις σε Γερμανία και μεγάλη Βρετανία. Όπου οι διαδηλωτές μάλιστα συγκρούστηκαν με την αστυνομία. Όπως ακριβώς το είχε οργανώσει ο Τσίπρας και για τη Νέα Σμύρνη.

Να βρούμε εάν θα βρεθεί και στην Γερμανία ή την Αγγλία κάποιος θαρραλέος υπουργός όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης, προκειμένου να αποκαλύψει αυτό το βρώμικο έργο των Συριζαίων.

Έτσι όπως το πάνε, όχι ειδικό δικαστήριο, αλλά στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης θα καταλήξουν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Τρολοκράτης

BFE0BC2B 5947 417A AF0E 9F1A0BDC1ED4 13869280 83AF 4C4B 804A 4905B473E5F6

ΔΗΜΟΦΙΛΗ