Ιρακινός βιαστής παιδιών στην Ρόδο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνελήφθη για τον βιασμό δωδεκάχροναυ παιδιού, είχε στο κινητό του υλικό με βιασμούς παιδιών!
Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου, αναμένεται να καθίσει τη Δευτέρα ένας Ιρακινός, προσωρινά κρατούμενος στο κατάστημα κράτησης Γρεβενών, κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού από κοινού, απόπειρα πραγματοποίησης γενετήσιων πράξεων με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη και για πορνογραφία ανηλίκων με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του.

Ο κατηγορούμενος επιχείρησε μαζί με ένα ανήλικο αγόρι, να εξαναγκάσει με σωματική βία ένα 12χρονο παιδί, σε ανοχή γενετήσιας πράξης, μέσα στο ΚΥΤ της Κω. Μάλιστα, είχε στο κινητό του υλικό παιδικής πορνογραφίας με ανηλίκους, το οποίο είχε τραβήξει με το συγκεκριμένο κινητό και το είχε μοιραστεί με άλλα άτομα.

Σύμφωνα με το 12χρονο αγόρι, ήταν 1η Οκτώβρη 2019 όταν έφυγε από το κοντέινερ όπου διαμένει μέσα στο χώρο του ΚΥΤ Κω για να περπατήσει και να πάει να πάρει ένα φίλο του για να πάνε στο σχολείο και πέρασε μπροστά από τη σκηνή που μένει ο κατηγορούμενος. Τότε απότομα, ο σύνοικός του ανήλικος, τον τράβηξε μέσα στη σκηνή και ο κατηγορούμενος του είπε ότι θα του δώσει λεφτά για να αγοράσει σοκολάτα. Στη συνέχεια ο ανήλικος του έκλεισε το στόμα για να μη φωνάξει και ο κατηγορούμενος έβγαλε το παντελόνι του και προσπάθησε να έρθει σε συνουσία μαζί του.

Το θύμα, όμως, κατάφερε να φωνάξει και άμεσα έτρεξε εκεί ένας άνδρας, με καταγωγή από το Καμερούν, ο οποίος αντίκρισε και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τη σκηνή, όπου ο κατηγορούμενος ήταν ημίγυμνος πάνω από τον ανήλικο προσπαθώντας να τον βιάσει.

Αποθήκευε όπως αποδέχτηκε στο κινητό του τηλέφωνο υλικό πορνογραφίας, συμπεριλαμβανομένης και παιδικής πορνογραφίας, το οποίο του έστελναν από μέσα κοινωνικής δικτύωσης φίλοι, τους οποίους δεν γνωρίζει. Ισχυρίστηκε ότι δεν του αρέσουν τα παιδιά ερωτικά και ότι κρατούσε το υλικό παιδικής πορνογραφίας από περιέργεια.

Αρνήθηκε ότι επιχείρησε να βιάσει το ανήλικο αγόρι και ισχυρίστηκε ότι οι Αφρικανοί μπήκαν στη σκηνή του και του επιτέθηκαν γιατί φώναζε μία ομοεθνής τους ότι θα βίαζε το μικρό αγόρι μέσα στη σκηνή. Αρνήθηκε επίσης ότι είχε κοιμηθεί με τον ανήλικο συγκατηγορούμενό του αλλά και ισχυρισμούς μαρτύρων που διατείνονται ότι είχε πλησιάσει παιδιά στο ΚΥΤ Κω και τους είχε δώσει λεφτά για να έχουν ερωτική επαφή μαζί του.

Τι προέκυψε από την εργαστηριακή έρευνα
Από την εργαστηριακή εξέταση του κινητού του τηλεφώνου προέκυψε η ύπαρξη αρχείων εικόνας βίντεο με περιεχόμενο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, ενώ εντοπίστηκαν 4 συνομιλίες που έλαβαν χώρα μέσω της εγκατεστημένης εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης στις οποίες συμμετείχε και ο κατηγορούμενος και εντοπίστηκε ανταλλαγή αρχείων με περιεχόμενο σεξουαλικής κακοποίησης μικρών παιδιών. Δύο από αυτές τις συνομιλίες φέρουν χαρακτηριστικά τα ονόματα group kids και video imagenes.

Τέλος, ο κατηγορούμενος ήταν συνδεδεμένος στην εφαρμογή whatsup με φωτογραφία προφίλ που δείχνε ένα ανήλικο αγοράκι μικρότερο των 12 ετών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ