Επιστράτευση γιατρών: Καλώς ήρθατε στην κολομβιανή Βενεζουέλα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξαιρετική απόφαση η επιστράτευση γιατρών και η επίταξη νοσοκομείων ιδιωτών από την νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ή τουλάχιστον καταρρέουν όλα τα ιδεολογικά παραληρήματα περί Μαδούρο και Βενεζουέλας που ακούγαμε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Εάν λοιπόν οπότε υπάρχει πρόβλημα που άπτεται της δημόσιας υγείας και ασφάλειας, προσφεύγουμε σε κομμουνιστικές τακτικές, τότε ας δώσουμε την κυβέρνηση στον Δημήτρη Κουτσούμπα που οπωσδήποτε έχει την ανάλογη τεχνογνωσία.
Φυσικά η κυβέρνηση θα μπορούσε να είχε αποφύγει αυτή την κατάσταση καθώς και την τραγωδία που δυστυχώς έχει μετατρέψει την Αττική σε Μπέργκαμο. Εάν είχε υλοποιήσει προτάσεις που ακούστηκαν και μέσα στη Βουλή, ενίσχυσης του θεσμού του οικογενειακού γιατρού, της νοσηλείας κατοίκων εντός της οικίας, σε συνεργασία με τον οικογενειακό γιατρό και ιδιώτες γιατρούς που θα ενεργοποιηθούν μέσω ΕΟΠΥΥ, όλα αυτά θα τα είχαμε γλιτώσει.

Κυρίως όμως θα είχαμε γλιτώσει ανθρώπινες ζωές. Εμείς αντίθετα, κάναμε ότι πιο ακατάλληλο θα μπορούσε να γίνει. Επιβάλαμε μέτρα σκληρότητας Βενεζουέλας, σε κρατική δομή Κολομβίας. Και τώρα προσπαθούμε να λύσουμε το πρόβλημα με λύσεις που θα εφάρμοζε ο Τσαουσέσκου στην Ρουμανία.

Νεοφιλελεύθερος, μέχρι να έρθει το πραγματικό πρόβλημα. Μετά, «φωνάχτε το κράτος να μας σώσει»!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ