Στον κόσμο τους οι ΗΠΑ, καταδικάζουν τους ρωσικούς βομβαρδισμούς κατά τρομοκρατών!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ρωσική πολεμική αεροπορία και το πυροβολικό του στρατού της Συρίας σφυροκόπησαν χθες θέσεις ισλαμιστών τρομοκρατών που υποστηρίζονται από τους τούρκους τόσο στο Ιντλίμπ όσο και το Χαλέπι.

Οι συγκεκριμένοι ισλαμιστές τρομοκράτες συνιστούν κίνδυνο για τους κατοίκους ολόκληρης της περιοχής, επιδίδονται σε δολοφονίες, βιασμούς, ληστείες ενώ υποστηρίζονται από το τουρκικό κράτος. Το πετρέλαιο που κλέβουν το πωλούν στην Τουρκία εδώ και χρόνια.
Η ρωσική πολεμική αεροπορία χτύπησε τον τελευταίο μήνα τόσο τα διυλιστήρια πλησίον του Ιντλίμπ, όσο και την πομπή με βυτιοφόρα στο Χαλέπι. Προκαλώντας τεράστιο χτύπημα στην χρηματοδότηση της τρομοκρατίας αλλά και τα τούρκικα συμφέροντα.

Η ανακοίνωση λοιπόν της αμερικανικής πλευράς που καταδικάζει τους χειρουργικούς βομβαρδισμούς Ρωσίας – Συρίας κατά τρομοκρατών, συνιστά δυστυχώς επαναφορά στις μαύρες ημέρες της Κλίντον η οποία υποστήριζε τους ισλαμιστές τρομοκράτες της Συρίας, παρουσιάζοντας τους μάλιστα ως μαχητές της ελευθερίας. Ελπίζουμε κάποια στιγμή και η νέα διοίκηση του Τζο Μπάιντεν να συνειδητοποιήσει τι γίνεται στην περιοχή και να σταματήσει να υποστηρίζει τους επικίνδυνους τρομοκράτες, που επαναλαμβάνουμε ότι στηρίζονται από την Τουρκία.

Ανακοίνωση Στέι department είπα
Η ανακοίνωση των ΗΠΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ