Χρηστίδης: Τιμή να μας επιτίθεται ο… Γεωργιάδης!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Φώφη Γεννηματά δεν το σκέφτηκε και πολύ, όταν προχθές το βράδυ δήλωσε ότι η κυβέρνηση με πρόσχημα την πανδημία καταστρέφει τις μικρές επιχειρήσεις. Λάβρος ο Αδωνις Γεωργιάδης, γνωστότερος και ως υπουργός Εθνικής… Υπανάπτυξης, θεωρώντας προφανώς ότι είναι της σειράς του να συνδιαλέγεται με αρχηγούς κομμάτων, έσπευσε να σχολιάσει: «Ψάχνουμε γενικώς για συνωμοσιολόγους, ενώ τους έχουμε μπροστά στα μάτια μας… Η πανδημία δεν δημιουργεί πραγματικά προβλήματα κατά τη Φώφη Γεννηματά, αλλά είναι ένα πρόσχημα δικό μας για να καταστρέψουμε τις μικρές επιχειρήσεις εις όφελος των μεγάλων… Δηλαδή, είναι όλα φτιαχτά».

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη δήλωση της προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ. έγινε σε τηλεδιάσκεψη με μικρομεσαίους επιχειρηματίες, με θέμα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για να ανοίξουν οι δραστηριότητές τους.

Μετά την τηλεδιάσκεψη, η κυρία Γεννηματά δήλωσε ότι η κυβέρνηση «με τα οριζόντια και ανεπαρκή μέτρα στήριξης ευνοεί τις μεγάλες επιχειρήσεις. Πρόκειται για μία ακόμη επιλογή της κυβέρνησης της Ν.Δ. που αλλάζει τη δομή της οικονομίας».

Ακολούθησε απάντηση από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΚΙΝ.ΑΛ. Παύλο Χρηστίδη, ο οποίος είπε «κάθε επίθεση από τον κ. Γεωργιάδη είναι τιμή για εμάς» για να προσθέσει: «Ο μόνος που τα βρίσκει όλα καλά στη χώρα είναι ο αρμόδιος υπουργός Ανάπτυξης, ο αμετροεπής κ. Γεωργιάδης, ο οποίος για το μόνο που θα τον θυμούνται οι μικρομεσαίοι είναι ότι τους ζήτησε να του παραδώσουν τα κλειδιά των επιχειρήσεών τους».

Την ίδια ώρα, στο ΚΙΝ.ΑΛ η γραφικότητα δεν έχει τέλος, καθώς ο Γ. Φλωρίδης και ο Β. Κεγκέρογλου άρχισαν «σκυλοκαβγά». Οταν ο πρώτος επέκρινε την κυρία Γεννηματά, ο δεύτερος σχολίασε: «Από σένα δεν έχουμε παράπονο, γιατί σε είχαμε πάρει από τη Δεξιά, στην οποία δίνεις τώρα εξετάσεις! Θα σε πάρουν όμως, μην αγωνιάς. Είναι τόσο χάλια που θα σε πάρουν – 4ος στο Επικρατείας τους είσαι!»

«Βλέπω ότι δεν κρατάς ούτε τα προσχήματα πλέον, αφού συντονίστηκες ως προς το περιεχόμενο με όσα γράφουν τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ» ανταπάντησε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, που τον κατηγόρησε για πολακισμό, με τον βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ. να γράφει: «Δεν κοιτάζεις που έχεις καταντήσει να είσαι από υπουργός του ΠΑΣΟΚ τρολ του Κυριάκου. Διαφέρεις, νομίζεις, από τον Ραγκούση και τον Μωραΐτη;»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ