Καταπέλτης ο μάρτυρας …υπεράσπισης του Λιγνάδη: Τον είδα με παιδιά 14 χρονών!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άλλος ένας μάρτυρας υπεράσπισης του Λιγνάδη αποκαλύπτει φρικτά πραγματα για την δράση του. Εάν όντως, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Μπαμ, μάρτυρες υπεράσπισης του Λιγνάδη κυριολεκτικά τον καίνε, φανταστείτε τι γίνεται με τους μάρτυρες κατηγορίας.

«Είδα να μπαίνουν σπίτι του παιδιά 14 και 16 ετών»

Ο 29χρονος ηθοποιός Α.Μ. ο οποίος είχε προταθεί για να προσφέρει άλλοθι στον Λιγνάδη για το καλοκαίρι του 2015 στην Ιθάκη, παρουσιάστηκε ενώπιων της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση με τις ανατριχιαστικές καταγγελίες για τον «βασιλιά» του Εθνικού Θεάτρου.

Η κατάθεση ήρθε μαζί με τις αποκαλύψεις και τα φρικτά ευρήματα που βρέθηκαν σε χώρο του Λιγνάδη, παρά την μεγάλη καθυστέρηση που διεξήχθη η έρευνα. Ευρήματα που προκαλούν αποτροπιασμό και πρέπει να οδηγήσουν την δικαιοσύνη σε περαιτέρω έρευνες για τυχόν συνεργούς του ηθοποιού – σκηνοθέτη.

«Ο λόγος που τα καταθέτω αυτά τώρα είναι ότι διαβάζοντας στον Τύπο όσα έχουν δημοσιοποιηθεί, βρήκα πάρα πολλά κοινά σημεία στη συμπεριφορά και στον τρόπο δράσης, όπως προκύπτουν από τις καταθέσεις των θυμάτων, οπότε όφειλα να καταθέσω την αλήθεια όπως τη βίωσα και εγώ» δήλωσε στην κατάθεσή του, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα.

Η συγκλονιστική συνέχεια εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ