24/06/2021

Το Βατράχι αναδεικνύει την μεγαλοψυχία της κυβέρνησης: Επιτρέπονται οι ατομικές παρελάσεις μέσα στο σπίτι

Τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν οι πολίτες παρελάσεις μέσα στο σπίτι εφόσον το επιθυμούν επιβεβαίωσε η κυβέρνηση με αφορμή την ανακοίνωση για τη μη πραγματοποίηση των μαθητικών παρελάσεων της 25ης Μαρτίου.

Όπως δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη «δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα αν οι πολίτες θέλουν να πραγματοποιήσουν παρελάσεις ατομικά ή με ολόκληρη την οικογένεια μέσα στο σπίτι ή στο μπαλκόνι», διευκρινίζοντας όμως ότι ο αριθμός των παιδιών που θα παρελάσουν και των συγγενών δεν πρέπει να υπερβαίνει τα εννιά άτομα, και θα πρέπει να κρατάνε τις απαραίτητες αποστάσεις.

«Και σ’αυτή την επέτειο παρελαύνουμε σπίτι» είπε χαρακτηριστικά η κ. Πελώνη.

Όπως επεσήμανε η κυβερνητική εκπρόσωπος, οι παρελάσεις στο σπίτι είναι καλή ιδέα για να τονωθεί το φρόνημα των πολιτών μέσα στην πανδημία.

«Οι πολίτες μπορούν για παράδειγμα να κάνουν διαγραμμίσεις στο σαλόνι με ρολά χαρτί που έχουν ακόμα από την περσινή καραντίνα, ενώ μπορούν να καθίσουν την γιαγιά ή τον παππού σε μια αυτοσχέδια εξέδρα, όπως αυτή που κάθονται οι επίσημοι στις παρελάσεις» είπε.

Τέλος, όπως επεσήμανε, με την μέθοδο αυτή όλοι οι Έλληνες θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν το παιδί τους σημαιοφόρο, ωστόσο διευκρίνισε ότι αν στην οικογένεια υπάρχει παραπάνω από ένα παιδί, προτεραιότητα θα έχει αυτό που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία.

Το κείμενο είναι από το σατιρικό tovatraxi.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ