Εντωμεταξύ, οι εικονιζόμενοι κύριοι υπηρέτησαν ως υπουργοί στην ίδια κυβέρνηση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είδαμε όλοι χθες την σφοδρή επίθεση του Γιάννη Ραγκούση στον Άδωνι Γεωργιάδη για την λαθροχειρία που διέπραξε στην Βουλή καταθέτοντας πλαστή φωτογραφία στα πρακτικά. Είχε δίκιο δε σε όσα έλεγε. Από την άλλη ο Άδωνις Γεωργιάδης λειτούργησε ως σάκος του μποξ, προκειμένου να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του για να μην ασχοληθεί ο κόσμος με το σκάνδαλο της Cisco. Και φυσικά ο κόσμος να μην ασχοληθεί με το μέγα φιάσκο της επένδυσης στο Ελληνικό όπου οι ινδιάνοι μας περνούν για …ινδιάνους και απαιτούν από τις ελληνικές τράπεζες που έχει ανακεφαλαιοποιήσει ο Έλληνας ιθαγενής, να χρηματοδοτήσουν την επένδυση.

Για τέτοιους επενδυτές μιλάμε. Θα πληρώνει πάλι ο ραγιάς, την ώρα που οι τράπεζες δεν δίνουν ούτε 1 € στις ελληνικές επιχειρήσεις που αγωνίζονται να επιβιώσουν.

Έτσι όμως για την ιστορία, να υπενθυμίσουμε ότι τόσο ο κύριος Γεωργιάδης όσο και ο κύριος Γιάννης Ραγκούσης υπήρξαν υπουργοί στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Στα ίδια υπουργικά έδρανα, υπηρετώντας ακριβώς την ίδια πολιτική. Σήμερα συγκρούονται. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.

Κυβερνηση Παπαδήμου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ