Από το πουθενά, έρχεται μεγάλη επίθεση στην κυβέρνηση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάποια κυβερνητικά στελέχη μπλέχτηκαν με επιχειρηματικά συμφέροντα εν αγνοία του πρωθυπουργού. Κορυφαίος υπουργός μάλιστα που κατηγορούσε άλλους για Ρασπούτιν, εξελίσσεται σε πραγματικό Ρασπούτιν που όμοιο του δεν έχει γνωρίσει η ελληνική πολιτική σκηνή.

Επειδή λοιπόν ο συγκεκριμένος υπουργός συμμάχησε με επιχειρηματικά συμφέροντα για να πλήξει αλλά, χρησιμοποιώντας μάλιστα όχι μόνο συγκεκριμένα ΜΜΕ αλλά ακόμα και άνθρωπο που χαρακτηρίζει τον ίδιο τον πρωθυπουργό και μάλιστα σε οικογενειακό επίπεδο (!!)  ως «απατεώνα», η συνέχεια αναμένεται καταιγιστική.

Δεν είναι μόνο το ότι ο πρωθυπουργός θα αναγκαστεί επιτέλους να ζητήσει εξηγήσεις από τον Ρασπούτιν, ο οποίος ούτως ή άλλως καμία σχέση δεν έχει με την παράταξη. Είναι ότι η κυβέρνηση θα δεχθεί τρομακτική επίθεση διότι το όλο στήσιμο που έγινε είναι και ποινικά κολάσιμο. Σε κακουργηματικό βαθμό μάλιστα. Και υπάρχουν εισαγγελείς που δεν υπακούουν στον πραγματικό Ρασπούτιν. Ούτε φυσικά σε άλλους βαρώνους που νομίζουν ότι επειδή κρατούν ορισμένους στο τσεπάκι τους, έχουν διαβρώσει ολόκληρη την ελληνική δικαιοσύνη.

Καλό θα είναι πάντως ο πρωθυπουργός να ξυπνήσει γιατί δεν μας απασχολεί καθόλου εάν ο συγκεκριμένος υπουργός παίζει επιχειρηματικά παιχνίδια. Μας απασχολεί πως όλο αυτό το διάστημα έχει εξελιχθεί όχι μόνο σε κοινωνικό αλλά και σε εθνικό κίνδυνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ