Αμερικανοί ομοσπονδιακοί εισαγγελείς ερευνούν τον Ερντογαν για διαφθορά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δύσκολες ώρες για τον Ερντογαν καθώς Ομοσπονδιακοί Εισαγγελείς στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ζήτησαν επισήμως από τις κυβερνήσεις 7 χωρών να τους δώσουν τραπεζικές πληροφορίες σχετικά με τον Τούρκο πρόεδρο και την οικογένειά του, γράφει η λιβυκή «24 ώρες».

24614E3A 50CB 4150 ABE9 03062E13C6A4

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, αναφέρθηκε ότι ο γερουσιαστής των Ρεπουμπλικανών των ΗΠΑ Lindsey Graham έγραψε σε ένα tweet στο Twitter ότι, με τη βοήθεια ενός άλλου γερουσιαστή, υπέβαλε στο Κογκρέσο των ΗΠΑ ένα σχέδιο νόμου που περιλαμβάνει κυρώσεις κατά της Τουρκίας, συμπεριλαμβανομένης της διερεύνησης των περιουσιακών στοιχείων του πλούτου του Ερντογάν και της οικογένειάς του.

Από την πλευρά του, ο γνωστός Τούρκος δημοσιογράφος, Sabahattin Önkibar, ανέφερε σε ένα βίντεο κλιπ που δημοσιεύθηκε από την τουρκική ιστοσελίδα «Tele 1», ότι από τις επτά χώρες αυτό που ζήτησαν οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς ήταν τραπεζικές πληροφορίες σχετικά με τα περιουσιακά στοιχεία του Ερντογάν και των καταθέσεων της οικογένειάς του. στις τράπεζες που έχουν καταθέσεις: Ελβετία, Ιταλία, Ουγγαρία, Κατάρ, Σιγκαπούρη, Μαλαισία και Κίνα.

Al Saaa 24

The Hellenic Information Team

© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ