Ανακοίνωση – καταπέλτης της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων βορειοανατολικής Αττικής κατά Καραμαλάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνουν λόγο για διασφάλιση «της ζωής, την υγείας, του κύρους και της προσωπικότητας του εργαζόμενου αστυνομικού»! Μιλάμε για πρωτοφανή καταγγελία που δεν έχει προηγούμενο τουλάχιστον στην μεταπολίτευση.

Λέει μεταξύ άλλων η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων βορειοανατολικής Αττικής: «Εκεί όμως που η ευθύνη των ιθυνόντων είναι αυταπόδεικτη και υπερχειλής είναι όταν αποφασίζεται η διάθεση αστυνομικού προσωπικού και ο τρόπος που διατίθεται, αναίτια εκθέτει αυτούς σε κίνδυνο υγείας και ζωής. Αυτά έχουν τονισθεί στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. από αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης μας και από τον Πρόεδρο αυτής κ. Τσουμάνη Κωνσταντίνου. Πολλές φορές η σχετική Απόφαση είναι προφορική επικαλούμενη αόριστα επείγοντες λόγους, χωρίς καμία προετοιμασία και υποδομή με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Αυτά τα φαινόμενα πρέπει να εκλείψουν δεν είναι ίδια πολιτισμένης Πολιτείας και σ΄ αυτά το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα έχει και λόγο και παρέμβαση, προστατεύοντας τη ζωή, την υγεία, το κύρος και την προσωπικότητα του εργαζόμενου αστυνομικού» αναφέρουν».

Ολόκληρη η ανακοίνωση και το παρασκήνιο εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ