Κατέρρευσαν οι τηλεθεατές του Mega με το ρεπορτάζ για το λοκντάουν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι τηλεθεατές του μεγάλου καναλιού, του Mega δηλαδή, βλέποντας ότι το άνοιγμα των δραστηριοτήτων θα αποσυμφορήσει και θα βοηθήσει στην μείωση διασποράς του κορωνοϊού. Δηλαδή αυτοί που σου κουνούσαν το δάχτυλο επειδή τολμούσες να αργήσεις 33 δευτερόλεπτα πηγαίνοντας στον φούρνο και σε κατηγορούσαν ως παραβιαστή του Καθολικού κλεισίματος, στα δημοσιογραφικά ελληνικά λοκντάουν και διασπορέα του κορονοϊού, τώρα σου λένε τα αντίθετα.
549BDFE3 9BE0 4959 A632 A6764C27F526

Είναι λογικό λοιπόν να καταρρεύσουν αρκετοί, διαπιστώνοντας ότι εντέλει τον ιό δεν τον διέσπειραν αυτοί που συνωστίζονταν σε πλατείες, σε πεζοδρόμια, σε αλάνες και αλώνια. Αλλά, όπως διαβεβαιώνει πλέον η κυβέρνηση και τα μεγάλα κανάλια, αυτοί οι παλιάνθρωποι που είχαν κλειστεί σπίτια τους τόσους μήνες, είχαν κλείσει τις επιχειρήσεις τους, είχαν μείνει άνεργοι, έλιωναν στους καναπέδες, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο ρεκόρ κρουσμάτων που φτάσαμε σήμερα.

Έρχεται η στιγμή που οι κάμερες των μεγάλων καναλιών θα χειροκροτούν όσους βγαίνουν έξω, σε πλατείες και παιδικές χαρές, ενώ συγχρόνως θα μπουκάρουν στα σπίτια για να εντοπίζουν αυτούς που επιμένουν να κάθονται μέσα και να διασπείρουν τον κορονοϊό.

Ζούμε για την στιγμή που ο πρώτος παρουσιαστής μεγάλου καναλιού θα απαιτήσει από την κυβέρνηση να επιβάλλεται πρόστιμο σε όσους κάθονται μέσα στο σπίτι τους. Και θα επιβληθεί η υποχρεωτική διανυκτέρευση σε παγκάκι, σε αντίσκηνο, σε πεζοδρόμιο.

Όσο για τον Έλληνα πολίτη; Να μην τολμήσει να βγάλει άχνα. Αυτός επιλέγει ποιοι θα τον κυβερνούν και ποιοι θα τον ενημερώνουν. Είμαστε απολύτως υπεύθυνη για την κατάντια μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ