Και όμως, δεν έχετε δει τίποτα ακόμα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα τεράστιο σκάνδαλο κυριολεκτικά από το πουθενά. Πολιτικό σκάνδαλο, μαύρο σκάνδαλο, παρακρατικό σκάνδαλο, ροζ σκάνδαλο.
Ένα σκάνδαλο που αποκαλύπτει ακόμα και εκβιασμούς προσωπικού χαρακτήρα, απάτη σε βάρος του Δημοσίου, εκατομμύρια κλεμμένο χρήμα, απάτη σε βάρος ιδιωτών, απάτη σε βάρος θεσμών, ακόμα και σε βάρος αρμόών του ίδιου του πολιτεύματος.

Και όπως φαίνεται, πέραν της προφανούς εμπλοκής της κυβέρνησης και κορυφαίων στελεχών της, υπάρχει και εμπλοκή προσώπων της αντιπολίτευσης. Και μάλιστα δήθεν ζηλωτών της αριστεράς! Αυτοί που βγαίνουν και καταδικάζουν συμπεριφορές αραιά και που, αποδεικνύοντας εντέλει ότι ο συγχρονισμός των δηλώσεων τους, όταν αυτοί που κρίνουν βάλλονται από τον υπόκοσμο, δεν είναι καθόλου τυχαίος.

Και όμως ακόμα δεν έχετε δει τίποτα. Γιατί αυτά που πρόκειται να αποκαλυφθούν εντός των επόμενων εβδομάδων για μία υπόθεση που πλέον αγγίζει προσωπικά τον πρωθυπουργό, δεν θα έχουν προηγούμενο στην Ελλάδα. Και όσοι έχουν ακουμπήσει τον βόρβορο, δεν υπάρχει περίπτωση να γλιτώσουν. Το μόνο που τους σώζει, υπουργούς, υπηρεσιακούς παράγοντες, δημοσιογράφους, ακόμα και απλούς εργαζόμενους που άθελά τους έγιναν μοχλός αυτής της βρομερής υπόθεσης, είναι τώρα να βγουν να μιλήσουν. Όχι στα κανάλια, στην δικαιοσύνη.

Διότι, ευτυχώς στην Ελλάδα υπάρχει ακόμα δικαιοσύνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ