20/04/2021

Εύγε Γιάννη Βρούτση: Προτίμησε να φύγει από το να επιτρέψει ληστεία στα δημόσια ταμεία

Αυτά που αποκαλύπτει ο ίδιος ο πρώην υπουργός Γιάννης Βρούτσης στο Documento που κυκλοφορεί αύριο, εκτός από τον προφανή πολιτικό σεισμό, δείχνουν ότι υπάρχουν ακόμα πολιτικοί με ήθος και αξιοπρέπεια.

Τι λέει ο πρώην υπουργός; Ότι διαπίστωσε εξελισσόμενη απάτη – μαμούθ εις βάρος του ΕΦΚΑ από γνωστό παρουσιαστή.

Αμέσως έκανε ότι χρειαζόταν για να παρεμποδίσει το τεράστιο σκάνδαλο. Πέρασε μέχρι και τροπολογία με την οποία η όλη μεθόδευση πήγαινε στα σκουπίδια. Τότε, ο εγκέφαλος του μεγάλου σκανδάλου τον επισκέφθηκε με μπράβους στο γραφείο του και τον απείλησε. Έφτασε στο σημείο να κλωτσάει πόρτες και γραφεία προκειμένου να τρομοκρατήσει τον υπουργό.

Μόλις διαπίστωσε ότι ο υπουργός Γιάννης Βρούτσης ήταν ανένδοτος και ο εκβιασμός του δεν θα πέρναγε, τότε τον απείλησε ευθέως ότι θα πάψει να είναι υπουργός! Ακολούθησε – όπως ο ίδιος ο πρώην υπουργός καταγγέλλει – δολοφονία χαρακτήρων μέσω δημοσιευμάτων και τηλεοπτικών εκπομπών του εν λόγω παρουσιαστή. Η συνέχεια σοκάρει. Ο υπουργός που αρνήθηκε να επιτρέψει διασπάθιση δημοσίου χρήματος, καρατομήθηκε. Και την θέση του πήρε άλλος υπουργός, ο οποίος φιγουράρει ως καλεσμένος στις εκπομπές του παρουσιαστή και μάλιστα κορυφαία υπηρεσιακή παράγοντας του υπουργείου, απολαμβάνει διθυράμβους τόσο από το έντυπο όσο και από τις εκπομπές του.

Όπως καταλαβαίνουμε, οι υπουργικές καρέκλες δίδονται και αφαιρούνται μόνο από τον πρωθυπουργό. Ο πρωθυπουργός λοιπόν οφείλει να αποκαλύψει γιατί έγινε άθελα του μοχλό εκβιασμού μίας συμμορίας που επιχείρησε να υπεξαιρέσει δημόσιο χρήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ