Ο λόγος που στο Μαξίμου σκέφτονται να κάνουν εκλογές στις 04 Ιουλίου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συμφωνα με πληροφορίες από το Μαξίμου μια πιθανή ημερομηνία σε περίπτωση πρόωρων εκλογών είναι η 4η Ιουλίου, καθώς συγκεντρώνει πληθος πλεονεκτημάτων:

Θα έχουν τελειώσει οι πανελλήνιες, θα έχουμε μπει για τα καλά στο καλοκαίρι και λόγω καιρού θα έχουν μειωθεί τα κρούσματα του Κορωνοϊού, θα έχει γεμίσει η χώρα τουρίστες από το εξωτερικό ενώ και οι ντόπιοι θα ονειρεύονται και αυτοί να ξεδώσουν κανοντας καλοκαιρινές διακοπές μετά από το σκληρό lockdown που πέρασαν.

Επίσης θα έχει ολοκληρωθεί και η θωράκιση των ευπαθών ομάδων με τους εμβολιασμούς, ενώ όσο αφορά τα Ελληνοτουρκικα πιστεύουν ότι και η Τουρκια θα μειώσει προσωρινα την ένταση ώστε να υποδεχτεί και αυτή τους δικούς της τουρίστες στα παράλια της Μικρας Ασίας.

DEBA805D 523D 495E 8058 4B66A0AAEB0D

Πέρα από όλα αυτά όμως υπάρχει και ένας κυριότερος λόγος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να πάει σε εκλογές ανήμερα της επετείου της ανεξαρτησίας των ΗΠΑ. Είναι για αυτόν ένα όνειρο ζωής να κερδίσει τις εκλογές αυτή την ιστορική ημερομηνία και αυτή τη στιγμή του δίνεται αυτή η μοναδική ευκαιρία.

Μαλιστα στο Μαξίμου κάνουν σχέδια για επανάληψη και όσων ζήσαμε την βραδιά της 4ης Ιουλίου του 2004 με τη νίκη της εθνικής μας στο euro, με πανηγυρισμούς στην Ομόνοια με ελληνικές σημαίες και φωτογραφίες του Μητσοτακη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ